Ronaldo, Yeni Reklam Filminde Yatak Odasında Top Sektirdi - Son Dakika
Spor

Ronaldo, Yeni Reklam Filminde Yatak Odasında Top Sektirdi

Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, muhteşem futbol yeteneklerini sergilediği yeni reklam videosunda rol aldı.

24.11.2016 20:30  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekizli ünlü futbolcu ve Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından harika top sektirme yeteneğini gösterdiği yeni bir video yayınladı. Görüntüde Ronaldo, kendi fotoğraflarıyla süslü bir yatak odasında uyurken görülüyor. Alarmla uyanan futbolcunun kafasına top gelince sektirmeye başlıyor ve sonunda açık kapıdan balkonda duran küçük kaleye şut çekerek golünü atıyor.

BAHİSÇİLERİN BU SENEKİ BALLON D'OR FAVORİSİ RONALDO

Portekizli futbolcu dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında gösteriliyor. Altına imza attığı çok sayıda sponsorluk anlaşmasına son olarak reklamında oynadığı firmayı da kattı. Bahisçilerin bu sene de Ballon d'Or favorisi Lionel Messi ve Antoine Griezman'ı geride bırakan Ronaldo oldu. Ünlü futbolcu:"Hedefim her sene Ballon d'Or'u kazanmak. Geçen sene kazanamadım. Bu sene kazanmayı umuyorum." dedi.

EN BÜYÜK RAKİBİ ARJANTİNLİ FUTBOLCU MESSİ

FIFA tarafından 2010 yılından beri düzenlenen, bir önceki sezonun en iyi erkek futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or'u, Ronaldo sadece 2013 ve 2014 yıllarında kazanmıştı. Geçen sene de dahil olmak üzere geri kalan yılların en iyi futbolcusu unvanını Portekizli oyuncunun en büyük rakibi Arjantinli futbolcu Lionel Messi kazanmıştı.

Ronaldo, Yeni Reklam Filminde Yatak Odasında Top Sektirdi

Son Dakika Spor Ronaldo, Yeni Reklam Filminde Yatak Odasında Top Sektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement