Galatasaray, Sneijder'den Yönetimi Eleştirdiği Röportajın Kayıtlarını İstedi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Sneijder'den Yönetimi Eleştirdiği Röportajın Kayıtlarını İstedi

Galatasaray, Wesley Sneijder'in yönetimi eleştiren açıklamalarının ardından sözlerinin çarptırıldığını söyleyen Hollandalı yıldızdan ses kayıtlarını istedi.

25.06.2016 04:03  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in bir röportajında, yöneticileri suçlayan konuşmaları ortalığı karıştırmıştı. Hollandalı oyuncuya ceza vermek için harekete geçen yönetim, "Söz savunmanın" dedi.

YÖNETİM RAHATSIZ

Hollandalı futbolcunun, sözlerinden büyük rahatsızlık duyulurken, Sneijder ise daha sonra sosyal medya hesabından röportajının çarpıtıldığını dile getirip, topu gazeteye atmıştı. Milliyet Gazetesinin haberine göre; olayın peşini bırakmayan Galatasaray Yönetimi, geçen hafta İstanbul'a gelen menajer Guido Albers'e durumu iletti. O da Sneijder ile benzer ifadeler kullanarak, sözlerinin çarpıtıldığını ileri sürdü.

"SES KAYDINI BİZE İLETİN"

Bunun üzerine Yönetim, "Madem çarpıtıldı, çarpıtılmamış metni veya ses kaydını bize iletin" talimatını verdi. Aradan bir hafta geçmesine rağmen sarı-kırmızılılara henüz "gerçek" konuşma ulaşmadı.

Galatasaray, Sneijder\'den Yönetimi Eleştirdiği Röportajın Kayıtlarını İstedi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Sneijder'den Yönetimi Eleştirdiği Röportajın Kayıtlarını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cimbom: yönetim istifa et takımı kuruttunuz sneijder den birsey bulamadın değilmi sayın yönetim böyle şaçmalık olamaz isfifanızı basın gidin kuruttunuz takımı dursun özbekte istifasını bassın 0 0 Yanıtla

Advertisement