Rotaryenler Adıyaman'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Rotaryenler Adıyaman'da Temaslarda Bulundu

Rotaryenler Adıyaman\'da Temaslarda Bulundu

2430.Bölge Guvernörü Gürkan Olguntürk ve beraberindeki ekip Adıyaman'a gelerek bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

12.09.2013 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2430. Bölge Guvernörü Gürkan Olguntürk ve beraberindeki ekip Adıyaman'a gelerek bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü, 2013-2014 dönem 2430. Bölge Guvernörü Gürkan Olguntürk ve Guvernör Yardımcısı Edip Paçal ile birlikte Adıyaman'da protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Rotaryenler Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Jandarma Komutanı Alb. Yusuf Çetin ve Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün çalışmaları konuşulurken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Antiochos Otelde düzenlenen toplantıda ise Adıyaman'da sanat ve müzik için önemli katkıları olan İrfan Turan'a meslek hizmet ödülü verdi. Rotaryenlerin katıldığı gecede İrfan Turan'ın biyografisi okunarak, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Meslek Hizmet Ödülü verildi.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hamit Doğan, "Mesleğinde yüksek etik standartlarını uygulayarak başarılı olanları tanıtmak ve teşvik etmek üzere Meslek ödülleri veriyoruz. 2013 yılı Rotary Meslek Ödülünü belirlerken somut bir gerekçesi olsun istedik ve kendisini Adıyaman'a, sanata ve müziğe adamış İrfan Turan'ı belirledik. Yaşadığımız bölgede sıradanlığın ötesinde mesleğini yaparken Rotary gibi hizmet anlayışını ön planda tutmuş ve kendinden önce hizmet diyerek Adıyaman'a ve çevresine sayısız katkı sağlamış bu kişiyi sizlerle tanıştırarak Meslek Hizmet Ödülünü vermekteyiz. Kulüp olarak kendisine çalışmalarında ve bundan hayatında başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Rotary 2430. Bölge Guvernörü Gürkan Olguntürk ise, "Adıyaman'da başta protokol olmak üzere kentin gelişimi ve kalkınması için herkes el ele vermiş. Güzel bir birliktelik yakalamayı başaran Adıyaman'da Nemrut Rotary Kulübünü ziyaret için buradayız. Kulübümüzün başta Engelliler için geleneksel hale getirdikleri Engellilerle Zirveye Tırmanıyoruz Projesi özellikle toplumda insanların dikkatlerini çekebilmiş ve aynı zamanda Nemrut Dağı'nın tanıtımına da katkı sağlamıştır. Bizler önce hizmet sloganı ile çalışmalarımızda özellikle yaşadığımız kente ve ülkemize hizmeti amaç edinerek topluma katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizlere çalışmalarımızda destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rotaryenler Adıyaman'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement