Royal Cup Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş - Son Dakika
Güncel

Royal Cup Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş

Royal Cup Turnuvası\'nda Şampiyon Beşiktaş

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, Royal Cup Turnuvası'nın finalinde Arjantin'in River Plate takımını 4-3 yenerek, kupanın sahibi oldu.

18.01.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, Royal Cup Turnuvası'nın finalinde Arjantin'in River Plate takımını 4-3 yenerek, kupanın sahibi oldu.

İdeal kadrosuna yakın bir ilk 11 ile sahaya çıkan siyah beyazlıların gollerini 19. dakikada Sosa, 47. dakikada Molina (kendi kalesinek), 66 ve 79. dakikalarda Demba Ba attı. Konuk ekip River Plate'in gollerini ise 22. dakikada Martinez, 25. dakikada Gomez ve 80. dakikada Romero kaydetti. River Plate'ten Molina, 81. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş, karşılaşma sonrası düzenlenen tören ile kupayı aldı.

SIVOK İSTANBUL'A DÖNDÜ

Uzun süredir sakatlığı devam eden Tomas Sivok, ayrıntılı kontrolden geçmek için İstanbul'a döndü. Bir yıl önce dizinden artroskopi olan Tomas Sivok'un kendini zorladığında dizindeki ağrıları arttığı için İstanbul'a dönerek ayrıntılı bir kontrolden geçmesine karar verildi. Aynı zamanda Sivok'un Çek Cumhuriyeti'nde ameliyat olduğu hastane ve Çek Cumhuriyeti Milli Takımı doktorundan, önceki raporları da istendi. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık İstanbul'da yapılacak kontroller ve Çek Cumhuriyeti'nden gelecek raporları karşılaştırıp Sivok için tedavi yöntemi belirleyecek.

Siyah beyazlılar, Antalya'daki çalışmalarına yarın sabah yapacağı idman ile devam edecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Royal Cup Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement