Ruh Sağlığı Hastalarının Kermesi Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Ruh Sağlığı Hastalarının Kermesi Açılıyor

Ruh Sağlığı Hastalarının Kermesi Açılıyor

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastalarının yaptığı el emeği göz nuru el işi ürünlerinin yer aldığı kermes 29 Nisan Cuma günü açılacak.

28.04.2016 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastalarının yaptığı el emeği göz nuru el işi ürünlerinin yer aldığı kermes 29 Nisan Cuma günü açılacak.

M1 Adana AVM'de saat 11.00'de açılacak kermes hastalar tarafından sunulan etkinliklerle başlayacak. Kermeste Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nden hizmet alan üyelerle beraber uzun yıllardır eğitimcilik ve öğreticilik yapan Çukurova ve Sarıçam Halk Eğitim Merkezi öğretmenleriyle hastane personellerinin katkılarıyla hastaların ürettiği ahşap, seramik, el işi örgü ve resim sanatının sergilendiği ürünler yer alacak.

Adana halkından yoğun bir katılım beklediklerini söyleyen Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sinan Özler, "Ergoterapi yöntemi psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisinde önemli bir yerde duruyor. Bu sergilenecek ürünler hastaların kendi el emekleri olup, bu durum hastaların ruhsal ve toplumsal becerilerini geliştirmede büyük katkı sağlıyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ruh Sağlığı Hastalarının Kermesi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement