Adıyaman'da Ruhsal Problemi Olan Şahıs Psikolojik Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Ruhsal Problemi Olan Şahıs Psikolojik Destek Bekliyor

Adıyaman\'da Ruhsal Problemi Olan Şahıs Psikolojik Destek Bekliyor

Adıyaman'da 20 yıl önce eşinden ayrılan ve çocuğunu göremediği için ruhsal problemler yaşayan 43 yaşındaki şahıs, psikolojik destek bekliyor.

18.08.2015 15:46  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da 20 yıl önce eşinden ayrılan ve çocuğunu göremediği için ruhsal problemler yaşayan 43 yaşındaki şahıs, psikolojik destek bekliyor.

Adıyaman merkez Musalla Mahallesi 1409 nolu sokak No: 15'te yaşayan 43 yaşındaki Ali Haydar Kamış, devletten yardım bekliyor. Tek odalı bir evde çöpler içerisinde yaşayan Ali Haydar Kamış'a zaman zaman akrabaları yiyecek yardımında bulunuyor. Psikolojik sorunları olan ancak daha önce sağlıklı olan Ali Haydar Kamış, yaklaşık 20 yıl önce eşinden ayrıldı. Eşi ile yeni doğan çocuğu da gitti. Çocuğunu göremeyen Ali Haydar Kamış, bunu kendisine sorun yaparak, psikolojik sorunlar yaşadı.

Tek odada yaşayan Ali Haydar Kamış, kendi öz bakımını yapamazken, dış dünya ile bağlantısını kesti. Ciddi ruhsal problemler yaşayan şahsın psikolojik destek alması gerektiği belirtiliyor.

Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Koordinatörü Yasemin Delibaş, şahsın akrabaları ile yaptıkları görüşmede, şahsa 3 ayda bir maaş verildiğini, ancak şahsın bunu değerlendirecek bir akıl sağlığına sahip olmadığını öğrendiklerini ifade etti.

Ali Haydar Kamış'a gerekli psikolojik desteğin verilmesi için yetkililerin gerekli adımı atması gerektiğini vurgulayan Yasemin Delibaş, "Gerekli psikolojik desteğin verilmesinden sonra hastamızın iyileşeceğini ümit ediyorum. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Biz de TOGEM olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Ruhsal Problemi Olan Şahıs Psikolojik Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement