Rum Lider Anastasiades, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Rum Lider Anastasiades, Hastaneye Kaldırıldı

Anastasiades'in sağlık durumu iyi.

23.10.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları zirvesine katılmak için Brüksel'e gelen Rum lider Nikos Anastasiadis, yüksek tansiyon nedeniyle burnu kanayınca hastaneye kaldırıldı.

Rum hükümet sözcüsü Nikos Hristodulidis, kontrollerin ardından Anastasiadis'in, hastaneden ayrılarak oteline döndüğünü ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Anastasiadis, bugün başlayacak iki günlük AB zirvesinde Türkiye'nin, Rumlar'ın Akdeniz'de tek yanlı ilan ettiği sözde münhasır ekonomik bölgesine müdahalesini gündeme getirip destek talep etmeye hazırlanıyordu.

Rum yönetimi, münhasır ekonomik bölge meselesi nedeniyle Türkiye'nin AB katılım müzakerelerinde açılabilecek tüm fasılları veto edeceğini duyurmuştu. - Brüksel

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rum Lider Anastasiades, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.


Advertisement