Rumen Basını: Türkler, G.Saray'ı Kurtarması İçin Lucescu'ya Yalvarıyor - Son Dakika
Spor

Rumen Basını: Türkler, G.Saray'ı Kurtarması İçin Lucescu'ya Yalvarıyor

G.Saray'ın Lucescu için devreye girdiğini söyleyen Romanya basını, "Bir kez daha Türkiye'den çağırdılar. Türkler Galatasaray'ı kurtarması için Luce'ye yalvarıyor." yazdı.

27.10.2014 16:46  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Borussia Dortmund ve Başakşehir karşısında dörder golle aldığı yenilgilerin ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin koltuğu sallanmaya başladı. İtalyan teknik adamın durumu Çizme'de de geniş yankı bulurken, sarı-kırmızılıların yeni yabancı hoca adaylarının durumuysa kendi ülkelerinde ses getirmeye başladı.

"TÜRKLER LUCESCU'YA YALVARIYOR"

Skorer'in haberine göre; En yüksek sesle telafuz edilen yabancılar arasında Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Mircea Lucescu geliyor. Romanya basını, sarı-kırmızılı idarecilerin deneyimli teknik adamda ısracı olduğunu okurlarına duyururken Ziare internet sitesi, "Mircea Lucescu'yu bir kez daha Türkiye'den çağırdılar. Türkler Galatasaray'ı kurtarması için Lucescu'ya yalvarıyor" ifadelerini kullandı.

"YÜKSEK MAAŞLI YILDIZLAR SATILACAK"

Kulübün içinde bulunduğu mali durumun da altı çizilirken "Galatasaray yakın gelecekte ciddi finansal sorunlarla karşılaşabilir. Bu şartlar altında yüksek maaşlı bir çok yıldızını satmak zorunda kalacak. Böylece yeniden yapılanma sürecine girecek ve genç oyunculara öncelik verecekler. Lucescu da eğer kabul ederse böyle bir misyon sahibi olacak" denildi.

Rumen Basını: Türkler, G.Saray\'ı Kurtarması İçin Lucescu\'ya Yalvarıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rumen Basını: Türkler, G.Saray'ı Kurtarması İçin Lucescu'ya Yalvarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • melo: Galatasaray kimseye yalvarmaz. Bugüne kadar herşeyin altından nasıl kalktıysak kötü günlerde de kalkarız. eski baharlara geri döneceğiz. 5 3 Yanıtla
  • aziz yıldırım başkan: dörtleyin arkayı hadi beylerr 0 0 Yanıtla

Advertisement