Rus Acente Temsilcilerine Mehteranlı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Rus Acente Temsilcilerine Mehteranlı Karşılama

Rus Acente Temsilcilerine Mehteranlı Karşılama

Rus acente temsilcilerine mehteranlı karşılama- Fethiye'de düzenlenecek International Travel Forum'a katılmak için Dalaman Havalimanı'na gelen Rus seyahat acentesi temsilcileri, mehter takımıyla karşılandıMUĞLA (AA) - Intourist Thomas Cook Tur Operatörü'nün Fethiye'de organize ettiği "International Travel Forum"a katılmak için Rusya'nın çeşitli bölgelerinden Dalaman'a gelen seyahat acentesi temsilcileri için mehter takımıyla karşılama töreni düzenlendi.

23.10.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus acente temsilcilerine mehteranlı karşılama- Fethiye'de düzenlenecek International Travel Forum'a katılmak için Dalaman Havalimanı'na gelen Rus seyahat acentesi temsilcileri, mehter takımıyla karşılandıMUĞLA (AA) - Intourist Thomas Cook Tur Operatörü'nün Fethiye'de organize ettiği "International Travel Forum"a katılmak için Rusya'nın çeşitli bölgelerinden Dalaman'a gelen seyahat acentesi temsilcileri için mehter takımıyla karşılama töreni düzenlendi.Dış Hatlar Terminali'nde mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde karşılanan 450 kişilik kafile, gösteriyi ilgiyle izledi. Bazı acente temsilcileri gösteriyi kameralarıyla görüntüledi bazıları ise hatıra fotoğrafı çektirdi.ATM/YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerle Dalaman bölgesinin Antalya kadar uzun bir sezona sahip olduğunu göstermeye çalıştıklarını söyledi.Güvenç, Intourist Thomas Cook Tur Operatörü'nün Fethiye'de düzenlediği International Travel Forum ile bölgenin tanıtımına ciddi katkı sağladığını ifade etti. Bu gibi etkinliklerle bölgenin kongre turizmi açısından önemini de ortaya koyduklarına işaret eden Güvenç, şunları kaydetti: "Mehteran takımının gösterisiyle kültürümüzü Rus misafirlerimize tanıttık. Rusya pazarı bizim için çok önemli. Rus turistler, dünyanın farklı bölgelerindeki destinasyonlar için de önemli. Biz de bölgemize daha çok turist gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz, daha fazla Rus turistin gelmesiyle bölgemizin turistik açından kalkınmasına katkı sağlamak." ...

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rus Acente Temsilcilerine Mehteranlı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement