Rus Basını: Fenerbahçe, Valbuena'yı Alıyor - Son Dakika
Spor

Rus Basını: Fenerbahçe, Valbuena'yı Alıyor

Rus Basını: Fenerbahçe, Valbuena\'yı Alıyor

Rus basını, Lyon'da forma giyen Fransız futbolcu Valbuena'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını yazdı.

29.07.2016 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Diego'dan boşalan 10 numara pozisyonunu kaliteli bir oyuncuyla doldurmak istiyor. Çalışmalarına son sürat devam eden yönetim, bu konuda bir çok yıldızla görüşüyor.

VALBUENA LİSTEBAŞI

Rusya'da yayın yapan Izvestia gazetesi, Lyon'da forma giyen Fransız yıldız Mathieu Valbuena'nın yakın çevresine dayandırdığı haberde 31 yaşındaki hücum oyuncusunun Fenerbahçe forması giyeceğini yazdı.

FENER GÜVEN VERDİ

Haberde Fenerbahçe'nin transfer için resmi belgeyi oyuncunun kulübü Lyon'a gönderdiği ve transferin yakın zamanda resmileşeceği kaydedildi. Valbuena'nın Türkiye'deki durumdan endişe duyduğu fakat Fenerbahçe kulübünün verdiği güvence sonrası fikrini değiştirdiği belirtildi.

"FENERBAHÇE İYİ PARA ÖNERMİŞ"

Öte yandan Valbuena'nın eski takımı Dinamo Moskova'nın sportif direktörü Sarsaniya da, "İki taraf için de güzel bir anlaşma. Fenerbahçe, Valbuena'ya iyi para önermiş. Türkiye'ye giden birçok oyuncu orada yeniden doğdu. Finansal açıdan iyi geçinip performansınızı zirve yapmak için iyi bir ülke" yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyen ve 4 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Valbuena'nın Lyon ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rus Basını: Fenerbahçe, Valbuena'yı Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement