Rus Gelin: Türkiye'ye Hayranım - Son Dakika
Güncel

Rus Gelin: Türkiye'ye Hayranım

Rus Gelin: Türkiye\'ye Hayranım

Manisa'da, Rusya vatandaşı 30 yaşındaki Polina İvanova ile 36 yaşındaki Yasin Alpay çifti evlendi.

04.05.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, Rusya vatandaşı 30 yaşındaki Polina İvanova ile 36 yaşındaki Yasin Alpay çifti evlendi. Çiftin nikahlarını kıyan Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, iki ülke arasında bir süredir yaşanan uçak krizini hatırlatarak, "Gönül ferman dinlemiyor. Rusya Devlet Başkanı Putin 'Türkiye'ye gitmeyin' diye bir açıklamada bulunmuştu. Ama Rusya'dan birçok insan Türkiye'ye geliyor" dedi. Rus gelin, "Ben eşimi ve Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'ye hayranım" dedi.

Yunusemre Belediyesi, bu yılın başından itibaren yabancı uyruklu 12 çiftin nikahını kıydı. Yunusemre Belediyesi, birbirlerine aşık olan Rus gelin Polina İvanova ve Türk damat Yasin Alpay'ın da mutluluğuna ortak oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin kıydığı nikahta, Rus gelinin mutluluğu dikkat çekti.

Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizini hatırlatan Başkan Çerçi, aşkın engel tanımadığına vurgu yaparak, "Bugün hayırlı bir iş buradayız. Gönül ferman dinlemiyor. Her ne kadar bazı siyasiler engeller çıkarsa da; biliyorsunuz: Rusya Devlet Başkanı Putin 'Türkiye'ye gitmeyin!' diye bir açıklamada bulunmuştu. Ama Rusya'dan birçok insan Türkiye'ye geliyor. Türkiye'yi ziyaret ediyor. Hatta Türk vatandaşlarımız ile evleniyorlar. Bu çiftimizin de mutluluğuna ortak olduk. Yunusemre Belediyesi olarak 2016 yılında yabancı uyruklu 12 çiftimizin nikahını kıydık. Bunlardan üçü Rus vatandaşların nikahlarıydı. Aşk engel tanımıyor. Çiftlerimizin mutluluğunun daim olmasını diliyorum" dedi.

'TÜRKİYE'YE HAYRANIM'

Rus Gelin Polina İvanova ise mobilyacı olan damat Yasin Alpay ile İzmir'de tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini belirterek, "Arkadaş grubumuzla İzmir'de tanıştık. 1 yıldır anlaşıyoruz. Manisa'da yaşayacağız. Ben eşimi ve Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'ye hayranım. Burada mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Gelin: Türkiye'ye Hayranım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement