Rus, İngiliz ve İsviçre Turizm Basını Marmaris'te Buluştu - Son Dakika
Yerel

Rus, İngiliz ve İsviçre Turizm Basını Marmaris'te Buluştu

Rus, İngiliz ve İsviçre Turizm Basını Marmaris\'te Buluştu

Rusya , İngiltere ve İsviçre ülkelerinden gelen basın ve sosyal medya temsilcileri "Dünya’nın İncisi" sıfatıyla özdeşleşen Marmaris’i keşfe çıktı.

10.11.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya, İngiltere ve İsviçre ülkelerinden gelen basın ve sosyal medya temsilcileri "Dünya'nın İncisi" sıfatıyla özdeşleşen Marmaris'i keşfe çıktı.

Rusya'dan 5, İngiltere'den ve İsviçre'den 1'er gezi muhabiri ve sosyal medya yazarını aynı anda Marmaris'te ağırlayan Marmaris Belediyesi, bölgenin Kasım ayında da turist çekebilmesine yönelik sunumlarda bulundu.

Kasım ayının Ekim ayına yakın bir hava ve deniz suyu sıcaklığına sahip olduğuna dikkat çeken Belediye yetkilileri, özellikle İsviçreli ve İngiliz turistlerin bu mevsimde bölgemizin doğal özelliklerinden memnun kalacaklarını vurguladılar.

Marmaris'in, Antalya'ya göre çok daha küçük, butik bir tatil yeri olmasını ön plana çıkartan Marmaris Belediyesi hazırladığı programla misafirlerine otelin hemen önünde denize girebileceğine, ardından yürüyerek şehir merkezine gidip alışveriş yapabileceğine, gece yine yürüyerek eğlence amaçlı Yat Limanı ve Barlar Sokağı'na gidebileceğine dikkat çekerek Marmaris'in büyük bir tatil köyü niteliğinde olduğunu vurguladı.

Rus gruba 4 tarafı Milli Park ile çevrili Türkiye'deki tek yerleşim merkezi ve tatil bölgesi olan Marmaris'in asıl zenginliğinin eşsiz doğası olduğunu köy turu ile anlatılırken doğa sporları için de en uygun alan olduğu gösterildi. Çam ağaçlarının çıkardığı oksijen ve temiz denizinin iyotu birleşerek vücudu gençleştiren ilçenin Ege ve Akdeniz'in kesişme noktasında yer aldığı da belirtilerek Pamukkale, Efes, Datça, Gökova, Dalyan, Fethiye ve Ölüdeniz, Bodrum, Rodos'un günü birlik turlarla ziyaret edilebileceğine de dikkat çekildi.

Konuk yazarlar Marmaris Kalesi, müze, kapalı çarşı, Barlar Sokağı, Kızkumu, Turgut Şelalesi, Bozburun, Selimiye, Bayır Köyü'nde anıt çınar ağacını ziyaret ettikten sonra Osmaniye Köyü'nde dünyaca ünlü çam balının tadına baktı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rus, İngiliz ve İsviçre Turizm Basını Marmaris'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement