Rus Milyarderden Önce Yatları ve Konukları Geldi - Son Dakika
Güncel

Rus Milyarderden Önce Yatları ve Konukları Geldi

Rus Milyarderden Önce Yatları ve Konukları Geldi

Rusya'nın birinci, dünyanın ise dokuzuncu zengini olan 49 yaşındaki Rus işadamı Oleg Deripaska'nın 'Oueen K' ve 'Sputnik' adlı iki süper lüks yatı Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da, Karada açıklarına demirledi.

17.07.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın birinci, dünyanın ise dokuzuncu zengini olan 49 yaşındaki Rus işadamı Oleg Deripaska'nın 'Oueen K' ve 'Sputnik' adlı iki süper lüks yatı Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da, Karada açıklarına demirledi. Deripaska'nın eşi ve iki çocuğu ile üç gün sonra gelerek, yatlardaki konuklarına katılacağı öğrenildi.

21.2 milyar dolarlık mal varlığı ile dünyanın en zengin işadamları arasında dokuzuncu sırada gösterilen Rus işadamı Oleg Deripaska'nın 75 metrelik 'Queen K' ve 60 metrelik 'Sputnik' adlı iki süper lüks yatı, dün Bodrum'a geldi. Büyüklükleri nedeniyle Bodrum Limanı'na giremeyen içerisinde mini denizaltı, su sporları, sinema, yüzme havuzu bulunan 140 milyon dolar değerindeki Queen K ile üzerinde helikopter pisti, özel yüzme havuzu, tenis kortu, mini denizaltısı, su sporları merkezi yer alan Sputnik Bodrum Kalesi'ne yaklaşık 2 mil mesafedeki Karaada açıklarında demirledi. Her iki yatta Rusya'nın en zengin işadamlarından olan Deripaska'nın konuklarının olduğu öğrenildi. Deripaska'nın 13 yıllık eşi Polina Yumasheva Deripaska ve iki çocuğu ile birlikte iki üç gün sonra özel jeti ile Milas- Bodrum Havalimanı'na geleceği, buradan da helikopteri ile özel bir koruma ekibinin bulunduğu yatı Sputnik'e geçeceği öğrenildi. Her iki yata da bol miktarda yiyecek ve içecek ikmali yapılması dikkati çekti.

Kurşun geçirmez camlar ve sac gövde ile donatılan, savunma silahları bulunduğu iddia edilen her iki yat yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Günübirlik teknelerle mavi yolculuğa çıkan turistler yatların bol bol fotoğrafını çekerken, Sputnik'teki korumaların bazıları çevre güvenliğini aldı, bazıları ise güneşlendi.

Deripaska ve konuklarının iki hafta boyunca Ege'de tatilini sürdüreceği ve bu esnada bir Türk yat şirketinin kendilerine destek vereceği öğrenildi.

Deripaska, 6 Ağustos 2012 tarihinde Marmaris'in mahalleye dönüştürülen Turunç Beldesi'ne tatile gelmişti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Milyarderden Önce Yatları ve Konukları Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement