Rus Turistler Dalaman'ı Sevdi - Son Dakika
Yerel

Rus Turistler Dalaman'ı Sevdi

Rus Turistler Dalaman\'ı Sevdi

Turizm sezonunun son haftalarında Dalaman’daki Uluslararası Havalimanına gelen turist kafilesinde yer alan 189 Rus turist, Yusuf Dede Aslan (YDA) Dalaman Yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı.

29.08.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm sezonunun son haftalarında Dalaman'daki Uluslararası Havalimanına gelen turist kafilesinde yer alan 189 Rus turist, Yusuf Dede Aslan (YDA) Dalaman Yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı.

Rusya'nın Krasnodar kentinden İntourist aracılığı ile Dalaman'a gelen ve YDA Dış Hatlar Terminali'nde yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılanan Rus turistler kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür ettiler.

Dalaman'a önceki yıllarda da geldiklerini anlatan Rus turizmci Yulia Orlovaşunları söyledi: "Bölgeyi ailecek çok seviyoruz ve doğal olarak herkese tavsiye ediyoruz. Bu sene Rusya'da yaşanan ekonomik krize rağmen Dalaman satışlarında azalma olmadı. Rus turistler Dalaman bölgesinde tatil yapmayı seviyorlar. Havalimanında karşılaştığımız sıcak ilgi ve bölge turizmine katkı amacıyla hayata geçirdikleri projeler için YDA yöneticilerine teşekkür ediyorum"

PROJELER SONUÇ VERDİ

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ise, turizm sezonu öncesinde hazırladıkları projeler ve aylardır tur operatörleri ve Turizm Bakanlığıyla birlikte yaptıkları yoğun girişimlerin olumlu sonuçlandığına işaret ederek, "Yapılan bu yoğun çalışmalar sayesinde Dalaman bölgesinin Rusya'daki tanınırlığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Aylardır yaptığımız yoğun çalışmalar sayesinde büyük düşüş yaşanacağı ön görülen Rus pazarında Dalaman'ın diğer bölgeler düzeyinde etkilenmeyeceği öngörülüyor" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rus Turistler Dalaman'ı Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement