Rus Turistler Türkiye'de "Her Şey Dahil" Tatil Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Rus Turistler Türkiye'de "Her Şey Dahil" Tatil Yapıyor

İnterfaks Turizm gazetesinde yer alan habere göre, Rus turistlerin büyük çoğunluğu her şey dahil tatil seçeneğini tercih ettiler.

27.08.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnterfaks Turizm gazetesinde yer alan habere göre, Rus turistlerin büyük çoğunluğu her şey dahil tatil seçeneğini tercih ettiler.

Rus turistler döviz kuru dalgalanması ve diğer  faktörlere aldırmadan yiyecek ve eğlence   maliyetini hesaplamadan rahat bir şekilde tatil yapmak için her şey dahil tatili seçiyorlar.

Rus turistlerin tercih ettiği her şey dahil sisteminin en yaygın olduğu ülke ise Türkiye. Habere göre, Rus turistlerin Türkiye'deki tatil seçeneklerinden yüzde 99'unu her şey dahil sistemi oluşturuyor. Mısır'da bu oran yüzde 89, Yunanistan ve Bulgaristan'da ise yüzde 60 dolaylarında bulunuyor.

Otellerdeki her şey dahil hizmeti turistlerin konaklama, yeme içme, eğlence, animasyon ve daha birçok etkinliği kapsıyor. Rus tur operatörlerinin değerlendirmesine göre,  Rus turistler arasında en popüler tatil formatı her şey dahil sistemi çıktı. Bu seçenek tatilcilerin eğlence ve yeme içme maliyeti kaygısı taşımadan rahat tatil yapmalarını sağlıyor. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Turistler Türkiye'de 'Her Şey Dahil' Tatil Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement