Rus Uçakları, Reyhanlı Sınırındaki Kasabalara Bomba Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Rus Uçakları, Reyhanlı Sınırındaki Kasabalara Bomba Yağdırdı

Rus Uçakları, Reyhanlı Sınırındaki Kasabalara Bomba Yağdırdı

Rus savaş uçakları, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi karşısında yer alan Dana ve Maaret el-Numan kasabalarına bomba yağdırdı. Saldırılar 12 sivil öldü, 20 kişi de yaralandı.

28.11.2015 16:15  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'ya ait savaş uçakları, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi karşısında yer alan Dana ve Maaret el-Numan kasabalarını bombaladı. Havadan yapılan saldırıalrda 12 kişi hayatını kaybederken 20 kişi yaralanarak tedaviye alındı.

EV VE İŞ YERLERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde Rus ordusuna ait savaş uçakları Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin karşısında yer alan Dana ve Maaret el-Numan kasabalarına yoğun hava saldırısı düzenledi. Yerleşim yerlerine yapılan saldırılarda 12 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı. Bölgedeki yerel kaynaklar, Rus hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının gerçekleştirdiği saldırılarda 8 TIR'ın yandığı birçok ev, işyeri ve insanı yardım depoları da hasar gördüğü, olay yerinde bölgede bulunan itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale etti.

BAZI FÜZELER BOŞ ALANA İSABET ETTİ

Bu arada, dün Rus savaş uçakları, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı karşısında bulunan Suriye'nin Sarmada kasabasında yardım TIR'larını vurmuş, bazı füzelerin ise bölgede boş araziye isabet etmişti. Bölgede yaşanan şiddetli patlamalar Reyhanlı'dan da duyuluyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rus Uçakları, Reyhanlı Sınırındaki Kasabalara Bomba Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • America bela: Helal ossun 18 29 Yanıtla
  • Wanlı: O russ bu çocukları 25 12 Yanıtla
  • halil: allah bütün islami örgütleri birleştirsin,birleştirsinki orda bir birliktelikleri oluşsunki bütün haçlı kafir devletlerin hepsini dağıtsınlar,analarından doğduklarına pişman etsinler 4 1 Yanıtla
  • turk: Nerde turkleri vur yanindayiz diyen kurtler sizden basliyolar helal olsun tayibin yapamadigini yapsin temizlesin itleri 3 0 Yanıtla

Advertisement