Rusya'daki Uçak Kazası - Son Dakika
Güncel

Rusya'daki Uçak Kazası

Rusya\'daki Uçak Kazası

Elysee Sarayı'ndan başsağlığı mesajı.

21.10.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, petrol şirketi Total'in Üst Yöneticisi Christophe de Margerie'nin Rusya'daki uçak kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, uçak kazasında yaşamını yitiren de Margerie'nin ölümünden büyük üzüntü duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, de Margerie'nin Fransa sanayisine ve ülkenin uluslararası imajına katkısının altı çizildi.

Hollande'ın de Margerie'nin ölüm haberini büyük üzüntüyle karşıladığı ifade edilen açıklamada, başta ailesi ve çocukları olmak üzere Total grubuna başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana gelen uçak kazasında Avrupa'nın en büyük petrol şirketlerinden Total'in Üst Yöneticisi de Margerie ve üç kişilik mürettebat hayatını kaybetmişti.

De Margerie'yi taşıyan Falcon tipi özel jetin, gece geç saatlerde Vnukovo Havalimanı'ndan havalanmak üzere pistte hızlandığı sırada kar küreme aracıyla çarpıştığı belirlendi.

"Büyük Bıyık" lakaplı 63 yaşındaki de Margerie, 2010'da başına geldiği Total için 1974 yılından beri çalışıyordu. de Margerie üç çocuk babasıydı. - Arkansas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya'daki Uçak Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement