Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov, Lübnan'da - Son Dakika
Politika

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov, Lübnan'da

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, bir haftada ikinci kez başkent Beyrut'a geldi.

12.12.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, resmi temaslarda bulunmak üzere bir hafta içinde ikinci kez Lübnan'ın başkenti Beyrut'a geldi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre Bogdanov, sabah saatlerinde Maruni Patriği Beşara Rai ile görüştü. Görüşme sonrası basına açıklama yapan Bogdanov, Patrik Rai ile bölgesel konuların yanı sıra bu ülkedeki son gelişmeleri değerlendirdiklerini belirtti.

Bogdanov, 7 aydır seçilemeyen cumhurbaşkanının "bir an önce" seçilmesi konusunda Rai ile ortak kanaate sahip olduklarını ifade etti.

Mihail Bogdanov'un, eski Başbakan Saad Hariri'nin partisi 14 Mart Hareketi'nin desteklediği aday olan Lübnan Güçleri Partisi Başkanı Semir Caca ve Marada Hareketi Partisi lideri Süleyman Franjiye ile görüşmesi bekleniyor.

Bogdanov, geçen cuma Lübnan Başbakanı Temmam Selam, Dışişleri Bakanı Cibran Basil, Meclis Başkanı Nebih Berri ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'la görüştükten sonra Türkiye'de Suriyeli muhaliflerle bir araya gelmişti. Bogdanov, geçen çarşamba da Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'le görüşmüştü. - Lübnan

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov, Lübnan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement