1 Polisin Şehit Olduğu Kazaya Karışan Rüzgar Çetin'e Tutuklama Talebi - Son Dakika
Güncel

1 Polisin Şehit Olduğu Kazaya Karışan Rüzgar Çetin'e Tutuklama Talebi

1 Polisin Şehit Olduğu Kazaya Karışan Rüzgar Çetin\'e Tutuklama Talebi

Beşiktaş'taki feci kaza sonrası adliyeye sevk edilen ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

29.01.2016 12:35  Güncelleme: 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

ADLİYEDE 2 SAAT

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Rüzgar Çetin, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Rüzgar Çetin soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Rüzgar Çetin'in savcılıktaki işlemleri yaklaşık 2 saat sürdü.

SAVCI "TUTUKLANSIN" DEDİ

Soruşturma savcısı, Rüzgar Çetin'i "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

İstanbul Beşiktaş'ta karşı yönden gelen otomobil ile polis aracının kafa kafaya çarpıştığı kazada, bir polis şehit olurken, bir polis de yaralandı. Polis aracı ile çarpışan lüks otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Kazadan sonra Rüzgar Çetin gözaltına alındı.

İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, saat 01.00 sıralarında Çırağan Caddesi, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde ilerleyen ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

DEMİR PARMAKLIKLARA ÇARPARAK DURDU

Kazanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Ön kısmında büyük hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasına savruldu.

YAN KOLTUKTA OTURAN POLİS MEMURU ARAÇTAN FIRLADI

Kaza sırasında yan koltukta oturan polis memuru İsmet Fatih Alagöz araçtan fırlayarak yola savrulurken, aracı kullanan polis memuru sürücü koltuğunda sıkıştı. Otomobil sürücüsünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi.

AĞIR YARALI POLİS HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, yola savrulan ve durumu ağır olduğu öğrenilen polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ü ambulansla Acıbadem Fulya Hastanesi'ne kaldırdı.

ARAÇTA SIKIŞAN POLİS KURTARILDI

Bu sırada itfaiye ekipleri de polis aracı içerisinde sıkışan diğer polis memurunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonucu, yaralı polis memuru araçtan çıkartılarak ambulansa taşındı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARALI POLİS HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Kaza sırasında yola fırlayarak ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı Fulya Acıbadem Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere ragmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hastane önünde mesleştaşlarından umutlu haberin gelmesini bekleyen memurlar, İsmet Fatih Alagöz'ün ölüm haberini alınca üzüntüye boğuldu.

ÜNLÜ YÖNETMEN SİNAN ÇETİN'İN OĞLU GÖZALTINDA

Kazaya karışan lüks otomobil sürücüsünün ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ve olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Öte yandan polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi'ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde inceleme yapıp, kaza yerini fotoğrafladı. Çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

RÜZGAR ÇETİN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası gözaltına alınan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Elleri kelepçeli olarak emniyetten çıkarılan Çetin, çok üzgün olduğunu söyledi. Çetin, alkollü olup olmadığı sorusunu ise cevapsız bıraktı.


Rüzgar Çetin'in kazanın ardından kan örneği vermek istemediği ortaya çıktı. Polis olayın ardından alkollü olup olmadığının tespiti için Çetin'den kan örneği almak istedi. Ancak Rüzgar Çetin buna direndi. Daha sonra kan örneği alındı.

Rüzgar Çetin'in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı, durumun alınan kan örneklerinden yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

TARTIŞMA YARATAN TWEET

Kaza sonrası adliyeye sevk edilen Rüzgar Çetin'in, 26 Mart günü attığı tweet sosyal medyada tartışmalar neden oldu. Rüzgar Çetin, attığı tweette, "Ortaköy, Bebek, Beşiktaş, Karaköy hattında trafik sorununu çözebileceğimi iddia ediyorum. Yetkililer sesimi duyun" yazmıştı. Kaza ise twette bahsettiği Beşiktaş-Ortaköy arasındaki Çırağan Caddesi'nde meydana geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Polisin Şehit Olduğu Kazaya Karışan Rüzgar Çetin'e Tutuklama Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Vatandas: Atin zindana hemde hucreye sadece kuru ekmek ve su verin bide hergun 1000 kirbac vurun anlasin hayyayi konyayi rezil utanmaz 15 1 Yanıtla
  • Ateist: Emniyet kemeri bağla olsa arabadan fırlamazdı rahmetli 2 12 Yanıtla
  • kocatepeli: adalet istiyoruz cinayet suçundan yargılansın..... 6 1 Yanıtla
  • murat: Kamera görüntülerine göre kaza değil; cinayetten yargılanmalı.Önyargılı olmamak için alkolü karıştırmıyorum. 7 0 Yanıtla
  • isyankar: raporlu seloya katılıyorum para varken herşey güzel gelir 6 0 Yanıtla
  • ilahi adalet : şuçlu polis memuru çıkar kesin !!! emniyet kemerini takmadı diye??? zenginin oglu 1 ay yatar biraz para cezasi sonra serbes okan garibana olur.burasi Türkiye 5 1 Yanıtla
  • Kerem: Buna kaza diyen zihniyetin ta ...............................! 5 1 Yanıtla
  • khlkh: polise saldırmış nesi kaza 4 1 Yanıtla
  • adalet: adalet varmi bakalim goreceez yoksa parasi olanami 5 0 Yanıtla
  • Kirmizi beyaz bayragim: Su alkolü kaldirmadilar bitirmediler .ölen polisin sucu ne asin bu pisligi 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement