Rüzgar Erkoçlar, Kadınları Ayağa Kaldıran Sözlerine Açıklık Getirdi - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Erkoçlar, Kadınları Ayağa Kaldıran Sözlerine Açıklık Getirdi

Hülya Avşar'ın bu hafta programına konuk olan Rüzgar Erkoçlar, "kadınlara güvenilmez" şeklindeki sözlerine "Programın tamamını izleyin arkadaşlar" diyerek yanıt verdi.

17.03.2017 09:31  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 3 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadınken erkek olan Rüzgar Erkoçlar gündemden düşmüyor. Hülya Avşar'ın Star Tv'de yayınlanan programına bu hafta konuk olan Erkoçlar'ın sözleri kadınları ayağa kaldırdı. Ünlü oyuncu sözlerine açıklık getirdi.

RÜZGAR ERKOÇLAR: KADINLARA GÜVENİLMEZ

"Bir Hülya Avşar Sohbeti"ne katılan ünlü oyuncu Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu'nun kendisini güvenilir bir erkek olarak bulduğunu ve bunun için tercih ettiğini söyledi. Avşar Kızı'nın, "kadınlara güvenilir mi" sorusuna ise ünlü oyuncu net bir "hayır"la cevap verdi. Erkoçlar'ın bu sözlerine kadınlardan tepki geldi.

ERKOÇLAR INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Rüzgar Erkoçlar, programın fragmanının yayınlanmasının ardından kadınlardan büyük tepkiler aldı. Bu tepkilere cevapsız kalamayan Erkoçlar, Instagram'ın hikaye bölümünden video çekerek eleştirilere açıklık getirdi. "Programın tamamını izleyin arkadaşlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com

Rüzgar Erkoçlar, Kadınları Ayağa Kaldıran Sözlerine Açıklık Getirdi

Son Dakika Magazin Rüzgar Erkoçlar, Kadınları Ayağa Kaldıran Sözlerine Açıklık Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement