Rüzgar Sörfçüleri Yeni Foça'da Esti - Son Dakika
Güncel

Rüzgar Sörfçüleri Yeni Foça'da Esti

Rüzgar Sörfçüleri Yeni Foça\'da Esti

FOÇA'nın 94'üncü kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Yeni Foça'da düzenlenen Rüzgar Sörfü Şampiyonası nefesleri kesti.

11.09.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOÇA'nın 94'üncü kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Yeni Foça'da düzenlenen Rüzgar Sörfü Şampiyonası nefesleri kesti. Foça Belediyesi, Yeni Foça Windsurf ve Yelken Spor Kulübü'nün işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyona 80 sporcu katılırken, büyük erkeklerde Ege Çolak birinci, Toygar Yüksel ikinci, Angela Hacudi üçüncü, Süleyman Çelik dördüncü oldu. Genç erkeklerde ise Bora Volkan zirveyi elde ederken, Emir Elele ikincilik, Kutay Levent üçüncülük kürsününe çıktı, Doğukan Saatçioğlu yarışmayı dördüncü sırada tamamladı.

Genç kızlarda Melisa Çalışkan birinci, Sevginur Kurt üçüncü, Zeynep Kışla da dördüncülüğü elde etti. Çocuklar kategorisinde de Ege Volkan birinci, Ulaş Levent ikinci, Utku Tuna Çulha üçüncü, Ege Aydemir dördüncü ve Ömer Erinç beşinci oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Yolcu, Bahar Öztürk, Zeynep Çemrek, CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turaban ve Yeni Foça Windsurf ve Yelken Spor Kulübü Başkanı Nadir Nizam tarafından verildi.

- Foça

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rüzgar Sörfçüleri Yeni Foça'da Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement