Rüzgar Sörfünün Kahramanları Başarılarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Rüzgar Sörfünün Kahramanları Başarılarını Anlattı

Rüzgar Sörfünün Kahramanları Başarılarını Anlattı

Sporun Beylikdüzü içindeki yerini arttırmaya çalışan ve spor faaliyetlerine daima katkı sunan Beylikdüzü Belediyesi, coğrafi konumunun getirdiği avantajları da değerlendiriyor.

30.12.2014 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nü Türkiye'de başarılı bir şekilde temsil eden Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulübü, düzenlediği kahvaltılı sunumda Beylikdüzü Belediyesi yönetimine, kulübün 2013-2014 yılı başarılarını ve yarışmalarda derece alan yarışmacılarını tanıttı. 2015 hedeflerini anlattı.

Yaklaşık 13 km'lik sahil alanına sahip Beylikdüzü, denizin varlığı ve koşulların uygunluğu sebebiyle ilçede kurulan Beylikdüzü Rüzgar Sörfü kulübünü de belirli aralıklarla ziyaret ediyor.

Daha Büyük Başarılarla 2015'e Devam…

Rüzgar sörfü sporunu daha yakından tanıtmak ve Türkiye çapında kazanılan başarıları aktarmak amacıyla kahvaltılı bir toplantı düzenleyen Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Kulübü Başkanı Ebru Şenocak; belediye yönetimi, genç sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Kulüp Başkanı Şenocak yaptığı konuşmada "Rüzgar sörfü mücadele sporudur. Çocuklarımızın da bu zorluğun üstesinden geleceğine eminiz. 2015'te daha büyük başarılar yakalayacağız. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Sporcular Tanıtıldı

Kahvaltı boyunca yayınlanan slaytta sporcuların çalışma anlarından, derslerinden ve yarışmalarından görüntüler ekrana yansıdı. Ebru Şenocak geride kalan yıl içinde derece elden sporcuları da tek tek tanıttı ve sahneye davet etti. 2013-2014 Türkiye Şampiyonası Techno 293 U13 Türkiye 3. Batu Candemir, 2014 Türkiye Şampiyonası Techno 293 U13 Türkiye 2. Gülce Sayıl, 2014 Türkiye Şampiyonası Raceboard 4. sü Aslı Devrim'e başarılarının devamı dilenirken, 2015 yılı Türkiye yarışlarında boy gösterecek olan Batu Candemir, Gülce Sayıl, Ataberk Güneş ve Alyan Çıkrıkçı da tebrik edildi.

Kahvaltıda bulunan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı da genç sporcuları kutlayarak, yeni yılda tüm kadroya bol şans diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rüzgar Sörfünün Kahramanları Başarılarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement