Rüzgarın Kalbi' Foça'da Atıyor - Son Dakika
Yerel

Rüzgarın Kalbi' Foça'da Atıyor

Rüzgarın Kalbi\' Foça\'da Atıyor

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Rüzgârın Kalbi’ isimli dizinin setini ziyaret etti.

16.09.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 'Rüzgarın Kalbi' isimli dizinin setini ziyaret etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça'da çekilen ve Fox Tv kanalında yayınlanan 'Rüzgarın Kalbi' isimli dizinin setini ziyaret etti. Yönetmen Filiz Gülmez Pakman, Uygulayıcı Yapımcı Yılmaz Uzun ve Yapım Koordinatörü Özgür Özcan ile bir süre sohbet eden Başkan Demirağ, 'Rüzgarın Kalbi' dizisini çok beğenerek takip ettiğini ifade etti.

Başkan Demirağ, "Çok değerli yapımcımız, yönetmenimiz ve değerli ekip, Foça'nın her sokağını karış karış gezerek çok kıymetli bir dizi çalışması gerçekleştiriyor. Foça'nın tanıtımı için çok önemli bir dizi. Bütün Tv izleyicilerini 'Rüzgarın Kalbi' dizisini izlemeye davet ediyoruz. Yeni Bölümler çekilmeye devam edecek. Bu bizi çok sevindiriyor. Foçalılar olarak, dizide tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Yapımcı Erol Demir, Genel Koordinatör Dilek Yorulmaz ve Fox Tv ailesine, saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz" dedi.

Foça'da olmaktan ve dizi çekmekten çok mutlu olduklarını belirten Yönetmen Filiz Gülmez Pakman da "Tarihi bu kadar iyi korunmuş, bu kadar görsel güzelliği olan bir yerde olmaktan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz; çok iyi ağırlıyorlar bizi. Hatta ileride bizde Foça'ya yerleşmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Uygulayıcı Yapımcı Yılmaz Uzun da " İzmir'de ve Foça'da olmaktan dolayı çok memnunuz. Tarihi doku, Foça'da çok güzel korunabilmiş. Bundan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan mutluyuz. İnşallah uzun süre burada olacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rüzgarın Kalbi' Foça'da Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement