Rüzgarın Kızı Almanya'da Birinci Oldu - Son Dakika
Güncel

Rüzgarın Kızı Almanya'da Birinci Oldu

Rüzgarın Kızı Almanya\'da Birinci Oldu

21-26 Temmuz tarihleri arasında Almanya'nın Sylt bölgesinde gerçekleştirilen 2015 IFCA Dünya Sörf Şampiyonası'nda Bodrumsporlu Lena Aylin Erdil birinci oldu.

28.07.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 ülkeden 90 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda 26 yaşındaki Lena Aylin Erdil kadınlar arasında şampiyon olarak dünyanın en hızlı sporcularından biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Dünyanın önde gelen kadın sörfçüleri arasında yer alan Erdil'in en son başarıları arasında; 2014 yılında PWA dünya kupasında ikincilik ve Türkiye şampiyonlukları bulunuyor.

Son katıldığı şampiyonadan da birincilikle ayrılan Erdil şunları söyledi;

" Almanya'nın Sylt Adasında sonlanan IFCA Slalom Dünya Şampiyonasında bayanlar kategorisinde birinci oldum. Uzun senelerdir katıldığım bu organizasyonun bu şampiyonasında da sonunda birinci olmak çok keyifli oldu. Geçen sene bu organizasyon Azore Adalarında yapılmıştı ve ikinci olarak bitirmiştim. Bu sene podyumun en üst basamağına çıkmak benim için bir hayalin gerçek olması demek. 'IFCA Women Champion' ünvanını kazandığım için çok mutluyum ve gururla bu haberimi sizinle paylaşıyorum. Şampiyonanın 7 yarışından 6'sını kazanarak 9 ülkeden 10 bayan sporcunun katıldığı bu yarışmayı böyle açık ara kazanmam kendime özgüvenimi daha da arttırdı ve bundan sonraki yarışmalarımda da bu başarılarımı aynı şekilde sürdürmek için elimden geleni yapacağım"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rüzgarın Kızı Almanya'da Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagajına saklanan 2 kişinin yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 16 göçmen yakalanırken, ayrıca bir araçta yapılan aramada 9 göçmen daha yakalandı. Kaçak göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan iki kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yakalanan göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar
    18:27 Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptıkları tespit edildi ve 142 adet hap ele geçirildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar da inceleniyor.

  • Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'
    18:25 Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, rakibi Altınok'un çocuklarını KPSS sınavına girmeden istisnai kadroyla memur yapmasını eleştirdi ve mülakat sisteminin hala kaldırılmadığını belirtti. Yavaş, hükümeti değiştirmenin tam zamanı olduğunu söyledi.


Advertisement