Rüzgarlı'nın Otopark Alanlarını Beltaş A.ş İşletecek - Son Dakika
Güncel

Rüzgarlı'nın Otopark Alanlarını Beltaş A.ş İşletecek

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde, Rüzgarlı Caddesi ile bu caddeye bağlı cadde ve sokaklarda yol boyu otopark alanlarının 25 yıl süreyle Beltaş A.Ş tarafından işletilmesine yönelik Başkanlık yazısı kabul edildi.

23.11.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde, Rüzgarlı Caddesi ile bu caddeye bağlı cadde ve sokaklarda yol boyu otopark alanlarının 25 yıl süreyle Beltaş A.Ş tarafından işletilmesine yönelik Başkanlık yazısı kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükşehir Belediye Meclisinde, ilçe belediyelerinin 2017 mali yılı bütçelerinin görüşülmesine devam edildi, kent gündemine ilişkin kararlar alındı.

Meclis toplantısında Nallıhan, Akyurt, Elmadağ, Pursaklar, Altındağ ve Etimesgut belediyelerinin 2017 mali yılı bütçeleri kabul edildi.

Meclis toplantısında Rüzgarlı Caddesi ile ilgili bir karar da alındı. Altındağ ilçesinde bulunan Rüzgarlı Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklarda iş yerleri bulunan esnafın "otopark sorunu nedeniyle sıkıntılar çektikleri" yönündeki beyanları üzerine Meclis gündemine getirilen Başkanlık yazısı, karara bağlandı. Karara göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Beltaş A.Ş, Rüzgarlı Caddesi ile bu caddeye bağlı cadde ve sokaklardaki yol boyu otopark alanlarını 25 yıl süreyle işletecek.

Meclis toplantısında gaziler ve şehit ailelerine yılda 4 defa gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapılması, ailelerin, belediyenin Akçakoca, Kesikköprü, Akçay tatil kamplarından öncelikli olarak yararlanmaları da kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki arsanın, yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinde kullanılmak üzere bina yapılması için, içerisinde en az 100 metrekarelik bir bağımsız bölümün Büyükşehire ayrılması şartıyla, 25 yıllığına Türkiye Gazileri ve Şehit Aileleri Vakfına verilmesi de karar altına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rüzgarlı'nın Otopark Alanlarını Beltaş A.ş İşletecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement