S Plaka Dağıtım Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

S Plaka Dağıtım Tarihi Belli Oldu

S Plaka Dağıtım Tarihi Belli Oldu

Düzce Belediyesi tarafından öğrenci ve personel taşımacılığına yönelik S plaka yönetmeliğinin hayata geçirilmesinin ardından bu kez uygulama il geneline yayılıyor.

26.02.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi tarafından öğrenci ve personel taşımacılığına yönelik S plaka yönetmeliğinin hayata geçirilmesinin ardından bu kez uygulama il geneline yayılıyor. Düzce merkez dışında diğer ilçeler için S Plaka dağıtım tarihi belli oldu.

Düzce ilinin tamamını kapsayacak S plaka uygulaması için tüm belediyeler ortak hareket edecek. Bunun için ilçe belediyelerine yönelik S plaka dağıtımı gerçekleştirilecek. İhalesiz ve öncelikle S Plaka dağıtımı 18 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

Düzce Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergahlarda öğrenci ve personel taşımacılığı yapan kişi ya da kuruluşların haklarını korumak, korsan taşımacılığı önlemek, şehir içinde taşımacılığı düzene kavuşturmak, taşımacılık yapan kişi ya da kuruluşların araçlarını kayıt altına almak amacıyla yürürlüğe S Plakalı Araç yönetmenliği il belediyeleri arasında yapılan protokolle tüm belediyeleri kapsayacak. Buna göre, Akçakoca, Kaynaşlı, Gölyaka, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova, Yığılca, Beyköy ve Boğaziçi belediyeleri için 18 Mart 2016'da pazartesi saat: 16: 00'ya kadar ihalesiz ve öncelikli olarak ( S) Plaka dağıtımı yapılacaktır. Katılımcılar ön başvurularını İkamet ettikleri belde ve belediyelere yapacaklardır. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel S Plaka Dağıtım Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement