Saadet Partili Belediye Başkanı Öztürk, AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Güncel

Saadet Partili Belediye Başkanı Öztürk, AK Parti'ye Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, muhalefet partilerinin seçim vaatlerine ilişkin, "Şimdi bol keseden atıyorlar.

25.05.2015 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, muhalefet partilerinin seçim vaatlerine ilişkin, "Şimdi bol keseden atıyorlar. Bin 300 lira biri, diğeri bin 500, Haydar Baş çıkıyor diyor ki 'ben 5 bin lira vereceğim'. Milletle dalga geçiyorlar" dedi.

Gül, Saadet Partili Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ün AK Parti'ye katılma töreninde vatandaşlara seslendi. Öztürk'ün "yuvasına dönmesinden" mutlu olduklarını dile getiren Gül, 7 Haziran seçimlerinde bir anlamda eski ile yeni Türkiye'nin oylanacağı söyledi.

AK Parti öncesi Türkiye'de hastanelerde muayene ve tedavi olmanın çok zor olduğunu, insanların tedavi için Ankara'ya gitmek zorunda kaldığını anlatan Gül, şunları kaydetti:

"Vatandaşlar parasını ödeyemediği takdirde hastanelerde rehin alınıyordu. Hiçbir insanın önemi yoktu. Hastanelerde ambulans yok, ambulans olsa şoför yok, şoför olsa, mazot yok. 'Mazotu doldurursan ambulansı göndeririz' diyen bir Türkiye vardı. Bunların hepsini yaşadık. Bunları SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu zamanında yaşadık. 1991'de SSK tam takır çalışıyordu, 1991'den 1999'a kadar Genel Müdür SSK'yı batırdı. Bir buçuk milyar borçla bıraktı gitti. Şimdi diyor ki 'Bana 4 yıl iktidar verin, niye (ben küçükken öğretmen sorardı, büyüyünce ne olacaksın) derdi, Başbakanlık hayalim var' diyor. ya senin hayalin için bu ülkeyi biz sokakta mı bulduk. Sana bu millet 4 yıl değil, 4 gün bile iktidar vermez. Başbakan yapmaz. Çünkü sana 4 gün iktidar versek, birinci gün hastaneleri batırırsın, ikinci gün Kur'an kurslarını kapatırsın, üçüncü gün İmam Hatipleri kapatırsın, dördüncü günde kasayı boşaltır gidersin. Biz senin mazini biliyoruz, CHP'yi biliyoruz.

Şimdi bol keseden atıyorlar. Bin 300 lira biri, diğeri bin 500, Haydar Baş çıkıyor diyor ki 'ben 5 bin lira vereceğim'. Milletle dalga geçiyorlar. Biz eski Türkiye'de gördük. Biz icraata bakarız. Onlar konuşur AK Parti yapar."

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise milletin "Besni'de birlik" dediğini belirterek, Besni'nin birliği ve bütünlüğünün Türkiye'nin 2023 vizyonu adına bir umut olduğunu söyledi.

Bu umudun dalga dalga Adıyaman'a ve Türkiye'nin her yanına yayılacağını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Besni çocuklarının geleceğini düşünüyor. Daha iyi, daha güçlü bir Türkiye hayal ediyor. İşte bunun için yeri geldiğinde nefsi ihtiraslarımızı bir kenara bırakabiliyoruz. Çünkü bu dava hepimizin ortak davası, bu dava her birimizin ayrı ayrı nefsimizin üstünde bir davadır. Yeri geldiği zaman nefsimizi bir tarafa bırakıp, toplumla bir arada, memleket adına, millet adına, hizmet siyaseti yapan AK Parti çatısı altında bu güzel birlikteliği sağlayabiliyoruz. İşte ilk günden beri aynı yola baş koyduğumuz, değerli başkanımızı şimdi aramızda görmek, birlikte hep beraber Besnililerle siyaset yapmanın onurunu yaşıyoruz"

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise kısa süreliğine ayrı kaldığı partiye dönmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "kutlu mirasına" sahip çıkmanın önemli olduğuna işaret eden Öztürk, "Kaportamızın farklı olduğunu, içimizinde hep AK Partili olduğumuzu her zaman söyledik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Usta'nın yanında olduk. Liderimiz Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu mirasına sahip çıkmak için buradayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, Besni Belediye Başkanı Öztürk'e parti rozeti taktı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Saadet Partili Belediye Başkanı Öztürk, AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement