Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tokar, Kazan'da - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tokar, Kazan'da

Partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Tokar, partililerle seslendi.

14.03.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Ziyattin Tokar, 20 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek'in ilk 3 yıl çok iyi çalıştığını ama bunun dışında kendisinin Ankara için ürettiği özel bir projesinin olmadığını ve bu nedenle hep reklama yöneldiğini iddia etti.

Partisinin Kazan ilçe teşkilatını ziyaret eden Tokar, burada partililerle seslendi. Ankara'da partisinin astığı afiş ve pankartların indirilmesinden şikayet eden Tokar, "Yerel gündem olarak Ankara'da bir yarış varmış gibi gözüküyor ama sokaklarda bakıyorsunuz bizim asmış olduğumuz afişler, pankartlar indiriliyor. Zabıta geliyor akşamları biz astıktan sonra onları topluyor. Onlar bizi çok büyük bir rakip olarak görüyorlar. Çünkü onlar biliyorlar ki biz yükseldiğimizde onların çok zayıf duruma düşecekler" diye konuştu.

Gökçek'in ilk 3 yıl çok iyi çalıştığını belirten Tokar, "Ankara'da Melih Bey 20 yıldır belediyede. Ama ilk 3 yıl, 1994-1997 yılları arasında çok iyi çalıştı. Yayınladığı faaliyet kitabında da bunu açıkça söylüyor kendisi. Tabii o yıllarda üzerinde Milli Görüş gömleği vardı. Mesela metroyu tamamladı, Dikmen Vadisi'ni tamamladı. Bu projeler de Murat Karayalçın'dan kalmadır. Kendisinin Ankara için ürettiği özel bir proje yoktur. Dolayısıyla hep makyaj yapmıştır, hep reklama yönelmiştir. Reklamı çok güzel yapıyor" şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş'ın da eski kimliğiyle CHP'ye geldiğini belirten Tokar, "MHP ile aralarında müthiş bir mücadele var. CHP'nin tavanında ve tabanında da bir karmaşa var. Burada en şanslı parti olarak biz kendimizi görüyoruz. Ankara ilinde de ilçelerinde de. Seçime az bir zaman kaldı ve bu kaset savaşları da Saadet Partisine yaramaktadır. Çünkü halkımız kavgadan kaostan bıkmıştır. Sükuneti aramaktadır. Bu sükuneti bulabileceği tek yer de Saadet Partisidir" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tokar, Kazan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement