Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Partimiz üzerinde, 'eski milli görüşçü' gibi adlar altında operasyon yapmaya kalkışacak olanları aziz milletimizin huzurunda, Allah'a havale ediyor, milletimize şikayet ediyor, gerekeni de yapacağımızı ilan ediyoruz" dedi.

08.10.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Partimiz üzerinde, 'eski milli görüşçü' gibi adlar altında operasyon yapmaya kalkışacak olanları aziz milletimizin huzurunda, Allah'a havale ediyor, milletimize şikayet ediyor, gerekeni de yapacağımızı ilan ediyoruz" dedi.

Aydın, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda, gündeme ve 1 Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin tarihi ve kritik bir dönemden geçtiğini belirten Aydın, "terörün, basına sansürün ve işsizliğin arttığını, ekonominin kötüleştiğini, tarım ve hayvancılıktaki üretim grafiğinin düştüğünü, ailelerin çözüldüğünü" savundu.

Aydın, Saadet Partisi seçmeninin başka partilerce hedef haline geldiğini, seçmenlerinden oy devşirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

"Önce ahlak ve maneviyat" ilkesini 46 yıldır yaşatmaya çalışan Milli Görüş'ün ve Saadet Partisi'nin haksız itham ve oyunlarla yıpratılmaya çalışıldığını savunan Aydın, şunları kaydetti:

"Partimiz üzerinde, 'eski milli görüşçü' gibi adlar altında operasyon yapmaya kalkışacak olanları aziz milletimizin huzurunda, Allah'a havale ediyor, milletimize şikayet ediyor, gerekeni de yapacağımızı ilan ediyoruz. Tren raydan çıkmıştır. Raydan çıkan treni hızlandırmak beyhudedir. Hasarı ve kaosu artırmaktan başka bir işe yaramaz. Siz de yüreğinizin sesine kulak verin. Gelin el ele verelim, birlikte bu karanlık dönemden çıkalım. O halde 'Oylar bölünmesin' diyorsan Saadet'e gel, 'Ülke bölünmesin' diyorsan 'Saadet'e gel."

Aydın, konuşmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement