"Refah Partisi, İslami Düzen İstediği İçin Kapatıldı" - Son Dakika
Politika

"Refah Partisi, İslami Düzen İstediği İçin Kapatıldı"

"Refah Partisi, İslami Düzen İstediği İçin Kapatıldı"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Refah Partisi, Fazilet Partisi hep İslami düzen istediği için kapatıldı." dedi.

07.12.2013 00:20  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Refah Partisi, Fazilet Partisi hep İslami düzen istediği için kapatıldı. Bizlerin bir an önce hakkı hakim kılmak için koşuşturmamız lazım, bu yolda terlememiz lazım" dedi.

Belediye Kültür Sarayı'nda partisi tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Kamalak, yerel seçimler öncesinde herkese ve her kesime ulaşacaklarını söyledi.

Milli görüş düşüncesini yeniden hakim kılmak için Kütahya merkez, ilçe ve beldelerinin belediyelerine talip olduklarını belirten Kamalak, "Bindiğiniz arabanın plakasına değil, sizi nereye götürdüğüne bakın. Refah Partisi, Fazilet Partisi hep İslami düzen istediği için kapatıldı. Bizlerin bir an önce hakkı hakim kılmak için koşuşturmamız lazım, bu yolda terlememiz lazım" diye konuştu.

Kamalak, iki asırdır milletin imanıyla oynandığını, buna rağmen sökülüp atılamadığını ve halkın özünde milli görüşün olduğunu dile getirdi.

Milli görüşün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğuna değinen Kamalak, şöyle konuştu:

"Başka birileri çıkıp 'biz de milli görüşçüyüz' derse, onlar ancak palyaçoluk yapıyorlardır. Bu millet ayçiçeğinin yüzünü güneşe döndürdüğü gibi doğru söylendiğinde Ayşeler, Fatmalar, Ahmetler, Mehmetler 'doğru buymuş' diyecekler. Saadet Partisi geçmişte denk bütçeyi yaptı. Faiz lobisiyle başa çıkmanın yolu, denk bütçeden geçer. Denk bütçeyi de milli görüş yapar. Geniş kitleler başka yerlere kaydırılmış olabilir ama onlar da bizimdir. Yeter ki çağırmasını bilelim. Bir zamanlar ANAP fırtınası vardı, Özal rüzgarı vardı. 'Şimdi yerinde yeller esiyor' diyeceğim ama yeri de yok artık. Fakat milli görüş sapasağlam geliyor, gelince de tüm İslam alemini birleştirecek inşallah. Cumhuriyet tarihinde en çok Müslüman kanı kimin zamanında aktı? Irak'ta milyonlarca Müslüman kimin zamanında katledildi?

Müslüman hanımefendi kardeşlerimizin iffetine mevcut iktidar zamanında el uzatıldı. Zulme rıza zulümdür. Gençlerimiz, geleceğimizdir. Bizler, Fatihlerin nesliyiz elhamdülillah. Fatihlerin nesline sahip çıkan yegane parti, Saadet Partisi'dir. 54 yıldır kul, köle gibi Avrupa Birliğinin kapısında beklemek, 'Fatihin yolundayız' demekle olmaz."

Kamalak'ın konuşmasının ardından, Saadet Partisi'nin Kütahya Belediye Başkan Adayının İsmail Tunca olduğu açıklandı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 'Refah Partisi, İslami Düzen İstediği İçin Kapatıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement