Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam coğrafyası, Müslüman ülkeler, Batı'nın benzin istasyonuna dönüşmüş durumdadır.

15.06.2016 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam coğrafyası, Müslüman ülkeler, Batı'nın benzin istasyonuna dönüşmüş durumdadır." dedi.

Kamalak, partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığınca bir otelde gerçekleştirilen iftara katıldı.

Müslüman ülkelerin zor durumda olduğunu ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

"İslam coğrafyası, Müslüman ülkeler, Batı'nın benzin istasyonuna dönüşmüş durumdadır. Petrol bizim ama kazanan yabancılar. Türkiyemiz, Batı'nın mülteci kampı haline getirilmiş durumda. Batı, İslam ülkelerini soymuş soğana çevirmiş. Birçok insan aç sefil. Aç sefil olmakla kalmamış evleri başlarına yıkılmış. Bu insanlar yerlerini yurtlarını terk ederek yollara düşmüş durumda. Suriyeli kardeşlerimizin, neticede 3 milyon kadarı bize sığınmış vaziyette. Batı diyor ki 'Bunları tut yanında, sakın Batı'ya gönderme. Biz de size sadaka bazında biraz para verelim'. Bir taraftan mülteci kampı durumuna gelmiş durumdayız. Ömür taraftan da Batı'nın sınır karakolu, sınır bekçisi vazifesini üstleniyoruz."

Türkiye'nin batının sınır karakolluğunu, sınır bekçiliğini yaparken bir de günah keçisi ilan edildiğini savunan Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Katillikten, seri katillikten daha ağır suçla itham ediyorlar. 'Soykırımcı' yani katliamlar yapmışız. Ermenilerin soyunu kazımışız. Almanya yüzünden biz Birinci Dünya Savaşı'na girdik. 625 yıllık muhteşem devletimizi kaybettik. Devletimizi başımıza yıktılar, özü bu. Şu an Osmanlı yerine 64 devletçik vardır. Ama hiçbirinde huzur yok. Her biri göğsümüzde, sinemizde kanayan yara gibidir. Emaneti ehli birine vermemiz lazım, bir araya gelmemiz lazım. Nerede bir araya geleceğiz? Rehberin gösterdiği yolda. Batakhanede değil rehberin, kitabımızın gösterdiği noktada. Biz bu vesile ile 'Gelin kardeşlerim' diyoruz. Gelin bir olalım, ecdadımızın yaptığı gibi bir çatı altında buluşalım."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement