Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle hükümetin yanındayız." dedi.

24.08.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle hükümetin yanındayız." dedi.

Kamalak, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Elazığ ve Gaziantep'i hedef alan saldırılardan sonra Türkiye'de bir iç savaş zemini oluşturulmak ve fitilinin ateşlenmek istendiğini ileri sürdü. Kamalak, masum insanları hedef alan canlı bombalı saldırının, terörün ne kadar acımasız olduğunu gösterdiğini söyledi.

Son saldırıların bu yönüyle 15 Temmuz'un devamı olduğunu, 15 Temmuz'da başarılamayan iç savaş tahrikinin, Elazığ ve Gaziantep gibi stratejik şehirler hedef alınarak gerçekleştirilmeye çalışıldığını ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

"Bu terör örgütleri sadece birer kukladır. Kuklacının asıl hedefi ise tüm Türkiye'dir. Korku ve kaos ortamı oluşturarak Türkiye'yi parçalamaktır. Güneydoğu'yu Türkiye'den koparmaktır. Küresel emperyalizmin Büyük Ortadoğu Projesi'ni adım adım uygulamaya koymaktır. Çünkü en başından beri plan bellidir. Bu saldırılar arkasında Türkiye'yi bir Irak, Libya, Suriye haline getirme çabaları vardır. Eğer Türkiye, her şeye rağmen bugün hala bir Suriye ya da Libya olmadıysa bu, milletimizin basiret ve ferasetinin sonucudur. Aziz milletimizin sahip olduğu aklıselimin bir neticesidir. Çünkü aziz milletimiz en zor dönemlerde en zor badireleri atlatmıştır. Bu korku imparatorluğunu da yıkacak, bu karanlık dönemi de el ele, omuz omuza vererek atlatacaktır."

Kamalak, teröre karşı mücadelede bütün güçleriyle hükümetin yanında olduklarını ifade ederek, terörün arkasındaki üst aklı, finansal desteği ve küresel güçleri cesurca deşifre edecek bir duruşun ortaya konularak, olayların doğru okunması ve doğru çözüm yolları bulunması gerektiğini dile getirdi.

Artık pansuman tedbirlere değil, topyekun bir yaklaşım değişikliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kamalak, iç politikadan dış politikaya kadar, terörle mücadeleden sınır güvenliğine kadar her alanda yeni bir vizyon oluşturulması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement