Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak: "Bir Devlet Hukuk Dışına Çıkıyorsa O Ülkedeki En... - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak: "Bir Devlet Hukuk Dışına Çıkıyorsa O Ülkedeki En...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak: "Bir Devlet Hukuk Dışına Çıkıyorsa O Ülkedeki En...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın BUTTİM'de düzenlenen iftar programına katıldı.

26.07.2014 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın BUTTİM'de düzenlenen iftar programına katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bursa İl Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. İftar yemeğinin öncesinde soruları yanıtlayan Mustafa Kamalak son günlerde yaşanan gözaltılar ve Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. Yaşanan gelişmelerin anormal gidişin normal sonuçları olduğunu söyleyen Kamalak, "Son günlerde yaşanan olaylar endişe verici. Önce failler tespit ediliyor sonra deliller oluşturuluyor. Daha sonra bunlara uygun mahkemeler oluşturuluyor. Bunun hukuk devletiyle bağdaşır bir tarafı yok. Polislere kelepçe takıyorlar. Bu insanlar nereye kaçacak. Hırsızı yakalayan polis ancak Türkiye'de suçlu sayılıyor. Yaşananlar Türk yargısına kara leke vurmuştur. Polise vurulan kelepçeler aslında devletin kendine vurduğu kelepçelerdir. Kimse merak etmesin bugünler gelip geçicidir. Bunlar mevsimlik dalgalanmalardır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde herhangi bir siyasi partiye destek olmayacaklarını belirten Kamalak, "Bu bir sistem meselesidir. Üç adayın ortak özellikleri ise yönleri batıya çevirmiş olmalarıdır. Batıdan bizlere hayır gelmez. Onlar yönlerini batıya çevirmiş durumdalar. Biz oraya gitmek istemiyoruz. Unutmayalım ki Osmanlıyı yıkan, Irak'ı bölen, Kıbrıs'da soykırıma destek olan, Libya'da yaşananlara destek veren batıdan başkası değildir. Bunlara destek verende mevcut iktidardır. Ama biz yanlarında değiliz. Günahları ile baş başa kalsınlar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak: 'Bir Devlet Hukuk Dışına Çıkıyorsa O Ülkedeki En... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement