Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Demir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Demir Açıklaması

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Demir Açıklaması

"İranlı turistlerin Gümüşhane'de konaklamasına, ekonomiye, turizme katkı sağlayacak imkan ve alanların oluşturulmasına çaba göstermeliyiz"

26.03.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, İranlı turistlerin Gümüşhane'de konaklamasına, ekonomiye, turizme katkı sağlayacak imkan ve alanların oluşturulmasına çaba gösterilmesi gerektiğini bildirdi.

Demir, yaptığı açıklamada, İran'da 13 günlük Nevruz Bayramı tatilini fırsat bilen İranlı turistlerin tatillerini geçirmek için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ettiğini belirtti.

Gümüşhane'den, Karadeniz sahiline giden birçok İran plakalı araçla karşılaştıklarını vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Bura rağmen maalesef İranlı turistlerin Gümüşhane'yi transit geçiş olarak kullandıklarını görüyoruz. Bu durum bizi üzmektedir. İranlı turistlerin Gümüşhane'de konaklamasına, ekonomiye, turizme katkı sağlayacak imkan ve alanların oluşturulmasına çaba göstermeliyiz. Bu anlamda da bütün yöneticilerin daha fazla gayretli olması gerekiyor. Ayağımıza gelen fırsatı tepmemeye dikkat etmeliyiz." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Demir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement