Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: "Bizim hedefimiz, amacımız 'yeni Türkiye' değil, 'yeniden büyük Türkiye'. Batı'ya kul, köle olan, onların etrafında bir uydu gibi dönen, kutsiyetpenahlarına sığınan bir Türkiye değil. Anlı ak, başı dik, tarihinden, geçmişinden aldığı hızla arşa yükselmeyi amaçlayan.

29.11.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim hedefimiz, amacımız 'yeni Türkiye' değil, 'yeniden büyük Türkiye'. Batı'ya kul, köle olan, onların etrafında bir uydu gibi dönen, kutsiyetpenahlarına sığınan bir Türkiye değil. Anlı ak, başı dik, tarihinden, geçmişinden aldığı hızla arşa yükselmeyi amaçlayan bir Türkiye" dedi.

Kamalak, Saadet Partisi Genel Merkezindeki "İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı"nda yaptığı konuşmaya, Pakistan'dan selam ve muhabbet getirdiğini belirterek başladı.

Kamalak, beraberindeki heyetle geçtiğimiz günlerde Pakistan'a gittiklerini ve Cemaat-i İslami Hareketi'nin "Tek Ümmet" toplantısına katılarak, İslam dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini istişare ettiklerini dile getirdi.

Müslüman coğrafyasındaki acıların ve gözyaşının dinmesi için İslam birliğinin gerekliliğine dikkati çeken Kamalak, Türkiye'ye bu anlamda büyük bir görev düştüğünü söyledi.

-Papa'nın Türkiye ziyareti

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kamalak, Katolik aleminin ruhani lideri Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un Türkiye ziyaretine de değindi.

Kamalak, Papa'nın konuşmasında " İstanbul'u değil, 'Konstantinopolis'i, iki kilise arasındaki anlaşmazlıkları gidermek amacıyla ziyarete geldiğini" ifade ettiğini ileri sürdü.

Anadolu'dan büyük şehirlere göçün arttığını, vatandaşların ciddi bir ekonomik kriz ve işsizlikle mücadele ettiğini savunan Kamalak, kapkaç, hırsızlık, uyuşturucu ve fuhuş suçlarında da yükseliş olduğunu ifade etti.

Yaklaşan genel seçimlere de işaret eden ve partililerin çok çalışması gerektiğini söyleyen Kamalak, şunları kaydetti:

"Her zamankinden daha çok çalışacağız. Gözümüzdeki yaş ile alnımızdaki ter, şakaklarımızda birleşmeden zafer gelmez. Anadolu'da çalmadık kapı bırakmayacağız. Sizden boynu bükük vaziyette yardım bekleyen, Anadolu'da bir ekmeğe muhtaç olan insanlar bizim kardeşlerimizdir. Soma'da can veren, Ermenek'te hala ulaşılamayan şehitler bizim kardeşlerimizdir. Onların imdadına koşmamız lazım, bütün mazlumlar sizleri bekliyor. Bizim hedefimiz, amacımız 'yeni Türkiye' değil, 'yeniden büyük Türkiye'. Batı'ya kul, köle olan, onların etrafında bir uydu gibi dönen, kutsiyetpenahlarına sığınan bir Türkiye değil. Anlı ak, başı dik, tarihinden, geçmişinden aldığı hızla arşa yükselmeyi amaçlayan bir Türkiye. Dünyaya öncülük edecek bir Türkiye." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement