Saadet Partisi Karapınar İlçe Teşkilatı Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Karapınar İlçe Teşkilatı Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Karapınar İlçe Teşkilatı üyeleri düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

16.11.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Karapınar İlçe Teşkilatı üyeleri düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Kor, toplantıda yaptığı konuşmada, İsrail'in Müslümanları kışkırtmaya yönelik davranışlarının devem ettiğini söyledi.

Mescid-i Aksa'ya yapılanların kabul edilemeyeceğini belirten Kor, şunları kaydetti:

"Maalesef uluslararası camiada devlet vasfı taşıyan ve gerçekte bir terör örgütü gibi davranan İsrail'in silahlı unsurları, ayaklarındaki kirli postallarla Mescid-i Aksa'ya girdil. Aynı kirli postallarla Kıble Camii'nin içinde terör estiren bu silahlı unsurlar camide bulunan Kur'an-ı Kerimleri yerlere attı. Cami içerisindeki Müslümanları tartakladılar. Dışarıda olayları protesto eden Müslümanların üzerine ses bombası, gaz bombası ve plastik mermi ile saldırdılar. Çıkan çatışmada birçok Müslüman kardeşimiz yaralandı. Terör örgütü İsrail'in yaklaşık bir haftadır Mescid-i Aksa ile lgili kışkırtmaya yönelik yaklaşımlarının Filistin'de kan dökmeye yönelik bir çaba olduğu aşikardır. İsrail küstahça tüm kutsal değerlerimize saldırarak Filistinli Müslümanları çileden çıkarmaktadır."

İsrail'in Batı'dan aldığı cesaretle bu şekilde davrandığını aktaran Kor, " Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail'in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. İslam Coğrafyasının parçalanmışlığı, başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerindeki hükümetlerin Batı ile olan ilişkileri İsrail'i cesaretlendirmektedir" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Karapınar İlçe Teşkilatı Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement