Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı, Genel İdare Kurulu Üyesi Ekrem Şam’ın da katılımıyla yapıldı.

17.03.2015 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı, Genel İdare Kurulu Üyesi Ekrem Şam'ın da katılımıyla yapıldı.

Saadet Partisi İl Başkanlığınca, Anadolu Gençlik Derneği Gültepe Şubesi'nde düzenlenen Mart Ayı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi'nin olmadığı bir meclisin eksik meclis olduğunu söyledi. Arıkan, "Yaklaşan seçimler öncesinde Saadet Partisi olarak hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bugün çalışmalar kapsamında Genel İdare Kurulu Üyemiz Tarihçi Yazar Ekrem Şam Bey'in katılımıyla Mart ayı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah Saadet Partisi olarak bu seçimlerde ülkenin gidişatını göz önünde bulundurarak, geldiğimiz noktayı dikkate alarak Saadet Partisi'nin mutlaka 7 Haziran seçimlerinde meclisin içerisinde olan bir parti olarak çıkması için gece gündüz bir gayret göstereceğiz. Geçtiğimiz 12 yıl bizlere gösterdi ki, Saadet Partisi'nin olmadığı bir meclis, milli görüşün temsilcisinin olmadığı bir meclis eksik bir meclis. Yanlış kararlar alındığı, ülkenin gerçek gündemi değil suni gündemle karşı karşıya bırakıldığı bir meclis olarak 12 yılı geride bıraktık. Milli görüş temsilcisinin olmadığı bir meclisten çıkan yasalar ile dünyada Müslüman coğrafyası kan gölüne dönmüş, Büyük Ortadoğu Projesi ile, Arap Baharı ile demokrasi getireceğiz yalanları ile tüm dünyadaki Müslümanlar aldatılmıştır. İnşallah 7 Haziran'dan sonra mecliste Saadet Partisi'nin yapacağı çalışmalarla hem dünyadaki hem de ülkemizdeki bu kaos ve kavga ortamına son verip tekrar geçmişte olduğu gibi barışın, güleryüzün hakim olduğu, aile yaşantısında yaşanan çatırtıların azaldığı, cinayetlerin azaldığı bir ülkeye hep beraber kavuşacağımızı ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Genel İdarre Kurulu Üyesi Ekrem Şam da, katılımcılara ülke tarihi hakkında bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Mart Ayı Genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement