Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Aydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Aydın Açıklaması

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Aydın Açıklaması

Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin desteklediği Milli İttifak adayları Bünyan Pazar yeri esnafını ve eski beldeleri ziyaret etti.

13.05.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)'nin desteklediği Milli İttifak adayları Bünyan Pazar yeri esnafını ve eski beldeleri ziyaret etti. Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Aydın " Bu iktidarın ve bu sistemin alternatifi biziz " dedi.

Saadet Partisi çatısı altında seçime giren ve Büyük Birlik Partisinin desteklediği Milli İttifak adayları seçim ziyaretleri kapsamında Bünyan İlçesi Pazar yeri ve Koyunabdal, Pirahmet, Karakaya beldelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen vekil adayları seçilmeleri durumunda halka yeniden Milli Görüş bereketini getireceklerini söyledi. 7 Haziran'da yeni bir sabaha uyanmak istediklerini belirten milletvekili adayları " Allah pazarınızı bereketlendirsin. Rızkınızı bereketlendirsin. İnşallah desteklerinizi bekliyoruz. Akşam sayım var oyları alıp gideceğiz. Saadetten başka çare yok" dedi.

Adaylar "Bünyan'da iyi bir potansiyel görüyoruz. Milli görüş hükümeti zamanında yapılan hizmetleri gördünüz. Bu nedenle diyoruz ki yeniden Saadet Partisi meclise Milli Görüş iktidara. 7 Hazirandan sonra bereketli günlerin yeniden yaşanması için Milli Görüş iktidarı diyoruz. Bu iktidarın ve bu sistemin inşallah alternatifi biziz. Rahmetli hoca zamanını gördünüz inşallah 7 Haziran'dan sonra yeniden o bereketli günleri görmeye başlayacaksınız. Biz 12 ayda denk bütçeyi yaptık. Zam yapmadık. İşçiye emekliye yüksek zamlar verdik" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Milli görüş: Oylar saadete 0 0 Yanıtla

Advertisement