Saadet Partisinin Seçim Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisinin Seçim Hazırlıkları

Saadet Partisinin Seçim Hazırlıkları

Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, yaklaşan seçim öncesi yaptıkları çalışmaları anlattı.

24.01.2015 15:33  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, yaklaşan seçim öncesi yaptıkları çalışmaları anlattı.

SP Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, 2015 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde partilerin hazırlıklarının başladığı belirtti. Meral, "Eksikliklerini tamamlıyor ve seçime hazır bir şekilde girmeye çalışıyoruz. Saadet Partisi Bilecik İl Teşkilatı olarak eksik olan kongrelerimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Söğüt ve Bozüyük kongrelerimizi yaptık. Sırada Osmaneli, Gölpazarı ve merkez ilçe kongremizi yaptıktan sonra Şubat ayında da inşallah il kongremizi yapıp, seçimlere hazır olarak girmiş olacağız. Genel merkezimizin bize verdiği takvim sırasına göre, bizim Ocak, Şubat da kongrelerimizi bitirmemiz, Şubat ayında milletvekili adaylarımızı tespit etmemiz ve genel merkeze bildirmemiz lazım. Nisan ayında da seçim propagandalarımıza başlamamız lazım. Biz bunu şuan il teşkilatı olarak bunun alt yapısını oluşturduk. Kongrelerimizi yapıyoruz, aday tespit çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah yarın yine burada ilçelerimizin yan kuruluşlarımızın katılacağı divan toplantımızı da yapıp bu istişareyi geniş bir biçimde yapacağız "dedi.

"TÜRKİYE'DE SANAYİ, TEKNOLOJİ VE HAYIR ANLAMINDA ERBAKAN'IN VE MİLLİ GÖRÜŞÜN İMZASI VARDIR"

1960'lardan bu yana Türkiye'de sanayi, teknoloji hayır namına ne varsa sayfaları birer birer kaldırılsa hepsinin altında bir Erbakan, bir milli görüş imzasını görüleceğini ifade eden Meral, "Bu milletin sanayileşmesinde milli görüşün imzası vardır. Bu milletin ahlak ve maneviyatında milli görüşün imzası vardır. Eğer milli görüşün son 40 yıllık Türkiye tarihinden çıkarırsanız elinizde sıfır kalır. Çünkü biz diğer partiler bugüne kadar iktidar olmuş muhalefet olmuş partilerin neler yaptıklarını, bu ülkede neler yaptığını gayet iyi biliyoruz. Evet, millet olarak hafızamız biraz zayıf hemen unutuyoruz. Ama biz ne 80'leri, ne 90'ları nede 2010'ları unutmayacağız. Bu milletimiz mecburen iktidar partisine tolerans tanıyorsa, mecburen destek oluyorsa bu iktidar partisine çok ben buna oy kullanmak için değil, araba kredisi, ev kredisi, geçim kredisiyle insanların ekonomisinin ipotek altına alındığı içindir. ya istikrar bozulursa, kaygısı iktidara desteğini devam ettirmek zorunda kalıyor" dedi.

Yapılan basın açıklaması, SP Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral'ın yanı sıra, SP Genel Merkez Sorumlusu Erdoğan Saran, SP Bilecik İl Müfettişi Muzaffer Demirkan, SP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut ve partiler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saadet Partisinin Seçim Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement