Saat Kulesi Sitelerin Çehresini Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Saat Kulesi Sitelerin Çehresini Değiştirdi

Saat Kulesi Sitelerin Çehresini Değiştirdi

Ergani Belediyesi tarafından ilçenin Yenişehir semtine kurulan saat kulesi, yeni yerleşim alanının adeta çehresini değiştirdi.

02.06.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan saat kulesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, yeni yerleşim alanında yapılan çalışmaların bütününe bakıldığı zaman hizmetlerle birlikte yeni yerleşim biriminin cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Ergani'de Ergani Belediyesi tarafından yeni yerleşim alanı olan Yenişehir kavşağında 10 metre yüksekliğinde saat kulesi inşa edildi. Gövdesi çelik profilden oluşan saat kulesinin dört ayrı tarafında uydudan CPRS ile kendini güncelleyen dijital saat kulenin etrafı rengarenk çiçeklerle süslendi. 2015 yılında Ergani Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin ortak çalışması ile orta refüj ve peyzaj çalışmaları tamamlanan 30 metrelik imar yoluna son olarak da saat kulesinin eklenmesi, yeni yerleşim alanına modern ve şık bir görünüm kattı. Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, yeni yerleşim alanında yapılan çalışmaların bütününe bakıldığı zaman hizmetlerle birlikte yeni yerleşim biriminin cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Saat Kulesi Sitelerin Çehresini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement