Bu Oyuncak Büyükler İçin - Son Dakika
Ekonomi

Bu Oyuncak Büyükler İçin

Büyükler için tasarlanan bu oyuncak akıllı telefon ile kontrol edebiliyor. 22 kilometre hıza çıkan ve 3D yazıcı ile özel parça üretebildiğiniz oyuncak eğlencenin sınırlarını zorluyor.

22.11.2014 11:28  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir oyuncak firması tarafından üretilen Ollie iki tekerleği olan yuvarlak bir kutu gibi görünüyor. Ama çok sağlam gövdesi ve güçlü motorları sayesinde hızla hareket ediyor, atlıyor, zıplıyor, patinaj çekiyor, hızla dönüyor ve yüksekten düşünce zarar görmüyor. iOS veya Android cihazınıza Bluetooth ile bağlanıyor ve kendi uygulaması ile kontrol ediyorsunuz. Sadece çocuklar için değil büyüklerinde saatler boyunca eğlenceği bir cihazanlamına geliyor.

PARÇALARINI KENDİNİZDE ÜRETEBİLİRİSİNİZ

Oyuncağın bir özelliği daha var ki, bu oyuncak dünyasında bir ilk. 3D yazıcı ile üretebileceğiniz ekstra parçaları bu oyuncağa takıp onu özelleştirmek mümkün. Bunun için firma Customizer uygulamasını hazırlamış. Bu uygulamada oyuncak için için planlanmış bazı parçaları istediğiniz gibi değiştirerek üç boyutlu çıkış alabiliyorsunuz. Eğer bir 3D yazıcınız yoksa bunları firma sizin için basıp yollayabiliyor.

Bu Oyuncak Büyükler İçin
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Bu Oyuncak Büyükler İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement