Sabah Bir Çay Demledik ve Çay Değişti; Beta Tea Taç Yaprak - Son Dakika
Güncel

Sabah Bir Çay Demledik ve Çay Değişti; Beta Tea Taç Yaprak

Sabah Bir Çay Demledik ve Çay Değişti; Beta Tea Taç Yaprak

"BETA TEA", Türk çayının kalitesini, lezzetini ve keyfini "Yeni Türk Çayı ", BETA TEA TAÇ YAPRAK" ile taçlandırıyor.

01.03.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çay sektöründe sahip olduğu yirmi beş yıllık köklü tecrübesiyle, çay tiryakilerinin geleneksel çay anlayışını değiştiren ve sektöre vazgeçilemeyen tadı ile damga vuran "BETA TEA", Türk çayının kalitesini, lezzetini ve keyfini "Yeni Türk Çayı ", BETA TEA TAÇ YAPRAK" ile taçlandırıyor.

2012 yılında Trabzon Sürmene' de kurulan fabrikasında Türk çayını uluslararası standartlarda üretmeye başlayan BETA TEA, çayın en lezzetli, en değerli üst çay yapraklarının özenle paketlendiği "BETA TEA TAÇ YAPRAK" ile siz çay tiryakilerinin karşısına çıkıyor.

Türkiye' yi çay sektöründe uluslararası platformda başarıyla temsil eden ve sahip olduğu çay çeşitlerine her daim maksimum özen ve güveni göstererek dünyanın bir çok ülkesine kaliteli ve özel çaylar sunan BETA TEA, Türk çayının geleneksel lezzetine kattığı yeni yorumuyla farkını ortaya koyuyor.

Türk çayı için en önemli sürgün sayılan, "ilk çay filizleri" nden işlenmiş, sınırlı miktardaki ürünlerin paketlendiği "BETA TEA TAÇ YAPRAK" geleneksel damak zevkinize yepyeni bir form katarak çay tiryakilerine daha önce hiç tatmadıkları eşsiz ve aynı zamanda vazgeçemeyecekleri bir lezzet sunuyor.

"BETA TEA TAÇ YAPRAK", dökme poşet, bardak poşet ve demlik poşet ile günün her saatinde Türk çayının maksimum keyfini, sizlere daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir lezzette sunarak, kalbinize taht kuruyor.

"BETA TEA TAÇ YAPRAK" ile bir sabah çay demleyecek ve yeni güne bambaşka bir lezzet ile uyanacaksınız…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabah Bir Çay Demledik ve Çay Değişti; Beta Tea Taç Yaprak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement