Sabah Namazı Sonrası '28 Şubat' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sabah Namazı Sonrası '28 Şubat' Açıklaması

Sabah Namazı Sonrası \'28 Şubat\' Açıklaması

Samsun’un Bafra ilçesinde Eğitim Bir-Sen üyeleri sabah namazının ardından 28 Şubat sürecinin yıl dönümü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

28.02.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde Eğitim Bir-Sen üyeleri sabah namazının ardından 28 Şubat sürecinin yıl dönümü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamaya AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, milletvekili aday adayları ve vatandaşlar da destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda 28 Şubat darbesiyle alakalı basın açıklamasını Memur-Sen Bafra İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Hamdi Yıldız yaptı. Yıldız, "28 Şubat 1000 yıl geçse de unutmayacağımız, unutturmayacağımız kapkaranlık günlerdir" dedi.

"28 Şubat darbesi halkımızın inancına yönelik bir darbedir" diyen Yıldız şöyle konuştu:

"Dönemin halk düşmanı paşaları, 28 Şubat darbesi vasıtasıyla bu toprakların ruh kökü olan İslam'a ve halkımıza ait ne varsa hepsine topyekun savaş ilan etmişlerdir. Bu çerçevede milletimizin açtığı imam hatip okullarının kapılarına zincir vurulmuş, halkın oylarıyla gelen bir parti eften püften bahanelerle kapatılmış, başörtüsü başta üniversiteler olmak üzere tüm kamu kurumlarında yasaklanmış, binlerce Müslüman irtica adı altında zindanlara atılmış, insanlara sırf inançları nedeniyle işkence yapılmıştır. Memur-Sen olarak 28 Şubat ve sonrasında estirilen kara günlerde direndik. Etkilerini ortadan kaldırmak için var gücümüzle mücadele ettik. Bu uğurda mücadele edenlere destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Buradan her biri tarihe geçen 28 Şubat direnişçilerini selamlarken, bu ülkede bir daha dinimizi ve halkımızı hedef alan 28 Şubatlara izin vermeyeceğimizi, bu zihniyete sahip anlayışlarla mücadelemizi sürdüreceğimizi ilan ediyoruz."

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabah Namazı Sonrası '28 Şubat' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement