Sabancı'dan Yaşar Kemal'in Ölümüne İlişkin Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Sabancı'dan Yaşar Kemal'in Ölümüne İlişkin Taziye Mesajı

Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Güler Sabancı, ünlü yazar Yaşar Kemal'in vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

01.03.2015 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Güler Sabancı, ünlü yazar Yaşar Kemal'in vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Güler Sabancı, ünlü yazar Yaşar Kemal'in vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayınladı. Sabancı mesajında şöyle dedi: "Rahmetli Sakıp Sabancı, kendisine büyük bir sevgiyle 'KOCA YAŞAR' derdi. Bununla, onun dünya çapında büyük bir edebiyatçı oluşuna, her konuda etkileyici duruşuna, yüreğine ve kişiliğine duyduğu hayranlığını ifade ederdi. Yaşar Kemal'in, farklılıkların bir arada barış içinde yaşaması için gösterdiği çaba, en az eserleri kadar hatırlanacaktır. Tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sabancı'dan Yaşar Kemal'in Ölümüne İlişkin Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı
    17:27 Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde trafik kazası: 1'i ağır 5 kişi yaralandı

    Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, S.D. idaresindeki 37 HD 864 plakalı otomobil, Yolçatı mevkisinde şarampole devrildikten sonra elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karakoçan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı
    17:26 Mersin'de hafif ticari araç ile ambulans çarpıştı

    Mersin'in Mut ilçesinde, hafif ticari araç ve ambulansın çarpışması sonucu araçlarda hasar oluştu. Kazada yaralanan ambulans sürücüsü başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    17:26 Aydın'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından takibe alınan M.G.C, Çeştepe Mahallesi'nde yakalandı. Şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 50 gram sentetik uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca M.G.C'nin gasp ve adam yaralama suçlarından da arandığı belirlendi.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor
    17:26 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmak için çaba harcıyor

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği açılışlarda gençleri cami ve gençlik merkezleriyle buluşturmanın önemine vurgu yaptı. Erbaş, gençlerin geleceğin en büyük zenginliği olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ülkenin her şehrinde gençleri desteklemek için çalıştıklarını ifade etti. Açılışlarda yapılan konuşmalarda gençlerin camilere ve gençlik merkezlerine yönlendirilmesi, değerlerin öğrenilmesi ve vatan sevgisinin geliştirilmesi vurgulandı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı 'Huzur' uygulaması gerçekleştirdi
    17:25 Bursa İl Jandarma Komutanlığı 'Huzur' uygulaması gerçekleştirdi

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş terör ve narkotik olaylarına yönelik 'Huzur' uygulaması düzenledi. Uygulama kapsamında 5 bin 208 kişi sorgulandı ve aranan 41 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

  • Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı
    17:25 Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı

    Konya'nın Akşehir ilçesinde avukatı silahla yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, Mersin'e kaçmışlardı ve güvenlik kamera kayıtları ve araç plakası sayesinde yakalandılar.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Togg'u kullanarak yeni yolu açtı
    17:25 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Togg'u kullanarak yeni yolu açtı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde yapılan yeni yolun açılışında Togg'u kullandı. Yapılan açıklamada, projenin kent ulaşımına önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Martı TAG davası ertelendi
    17:25 Martı TAG davası ertelendi

    Martı TAG'a yöneltilen 'yasa dışı taşımacılık' suçlamasıyla açılan dava, bilirkişi raporunun henüz hazırlanmaması nedeniyle ertelendi. Duruşmada, mahkeme tarafından bir sonraki duruşmanın 19 Temmuz'da yapılmasına karar verildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası temsilcisi Eyüp Aksu, eksik raporun tamamlanmasının ardından davayı kazanacaklarını belirtti ve Türk adaletine güvendiklerini ifade etti.


Advertisement