Sabancı Topluluğu Çalışanları Kültür Ve Sanat Festivalinde Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Sabancı Topluluğu Çalışanları Kültür Ve Sanat Festivalinde Buluşuyor

Sabancı Topluluğu, 60 bini aşkın çalışanına yönelik kültür ve sanat buluşmasını hayata geçirdi.

09.06.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1. Sabancı Topluluğu Kültür ve Sanat Festivali, çalışanları sanatla buluşturmak üzere ücretsiz ve tüm Topluluk çalışanlarının katılımına açık olarak 5-17 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor. Festival kapsamında Sabancı Topluluğu şirketlerinin kurdukları, tamamen Sabancı çalışanlarından oluşan tiyatro ve müzik gruplarının performansları Sabancı Center'da izleyicilerle buluşacak.

Çalışanları arasında sinerji yaratmak amacıyla sosyal sorumluluk, spor, kültür ve sanat alanında etkinlikler düzenleyen Sabancı Topluluğu şirketleri, bu yıl ilk kez Sabancı Topluluğu Kültür ve Sanat Festivali'ni hayata geçiriyor.

Sabancı Topluluğu şirketlerinde gönüllülük esasıyla kurulan tiyatro ve müzik kulüplerinin performansları bu festival kapsamında yine Sabancı Topluluğu çalışanlarıyla buluşacak. İlk performansı 5 Haziran'da sergilenecek olan festival iki haftaya yayılacak ve 17 Haziran'daki son temsille sona erecek.

Festival kapsamında 5 Haziran akşamı Avivasa Müzik Topluluğu "QUIcK", Türkçe pop, soft rock ve nostaljik şarkılardan oluşan repertuvarını seslendirdi. 8 Haziran'da ise CarrefourSA çalışanlarından oluşan tiyatro grubu "Kuyruklu Yıldız Altında" müzikli oyununu sahneledi. 9 Haziran'da Yünsa Tiyatro Topluluğu "Kaç Baba Kaç" adlı oyunuyla, 15 Haziran'da; Aksigorta "Ekmek Arası" Tiyatro Kulübü "Necati Bey'i Arıyorum" adlı oyunuyla, 16 Haziran'da; Teknosa Ritim Kulübü konseriyle ve 17 Haziran'da da Çimsa Tiyatro Topluluğu "Patron" adlı oyunuyla festival kapsamında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabancı Topluluğu Çalışanları Kültür Ve Sanat Festivalinde Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement