Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Yolcularına Tango Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Yolcularına Tango Ziyafeti

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı\'ndan Yolcularına Tango Ziyafeti

Yolcuların; havalimanında mini konser, dinleti ve farklı sergilerle keyifli anlar geçirmesini hedefleyen Sabiha Gökçen Havalimanı yolcularına tango keyfi sunuyor.

03.09.2014 11:09  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolcuların; havalimanında mini konser, dinleti ve farklı sergilerle keyifli anlar geçirmesini hedefleyen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı şimdi de yolcularına tango keyfi sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, 14 Ağustos tarihinde başlayan tango gösterilerinin üçüncü performansı gerçekleşti.

Sabiha Gökçen Havalimanı yolcularına; Tango Rocio'nun eğitmenleri Erdem Ercan ve Müge Akçidem tarafından, her Perşembe akşamı 19.00-20.00 saatleri arasında tangonun en güzel örnekleri sergilenmeye devam ediyor. Tango gösterisi yıl sonuna kadar her perşembe akşamı terminalin çeşitli noktalarında yolcularla buluşacak.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı kullanan ve tango gösterisi eşliğinde uğurlanan yolcular etkinliğe yoğun ilgi göstererek cep telefonlarıyla video ve fotoğraf çekimi yaptılar. Ayrıca tango sürprizi ile karşılaşan yolcular İSG'ye teşekkür ederek, beğenilerini de ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Yolcularına Tango Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement