Sabri: Allah Beni Bir Sabır Sınavına Soktu - Son Dakika
Spor

Sabri: Allah Beni Bir Sabır Sınavına Soktu

Uzun bir aranın ardından A takımdaki yerini yeniden alan Sabri Sarıoğlu, "Allah beni bir sabır sınavına soktu ben de bunu kazandım" dedi.

01.11.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu maçın ardından GSTV yayınına katıldı.

"FİZİKEN ZORLANDIM"

2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı ve yeniden kadroya alınması ile ilgili konuşan Sabri "İlk yarıda istediğimiz oyuunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda yansıttık ve kazandık. Benim için de önemli bir maçtı. A Takıma uzaktım. 3 ay sonra gelip burada maça çıkmak zordu. Yağmurlu havada zemin de ağırlaşmıştı. Fiziken zorladı beni. İnşallah ileride daha da iyi noktalara geleceğime inanıyorum" dedi.

"ALLAH BENİ SABIR SINAVINA SOKTU"

A2'deki teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diyen deneyimli oyuncu, "Ben her şeyin gerçeğinin ortaya çıkacağını biliyordum. Şunu canı gönülden söylüyorum. Çok üzücü şeyler yaşadım ama konuşma fırsatlarım vardı. Bu ne karakterime ne de G. Saray sevdama yakıştıramadığımdan susmayı tercih ettim. Bu kararın neden olduğunu biliyordum. Sadece çalıştım. Allah beni bir sabır sınavına soktu ben de bunu kazandım" şeklinde konuştu.

"KİMSEYE SAYGISIZLIĞIM OLMADI"

Sabri, "Birçok başkanla, hocayla çalıştım. Kimseye saygısızlığım olmadı. Sorun olunca karşılıklı konuşarak çözen bir insanım. Bugün de benim için yeni bir sayfa açıldı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabri: Allah Beni Bir Sabır Sınavına Soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cemo: Allah seni senin acindan sabir sinavina soktu ama Allahta su milyonlarca GS taraftarina sabir versin yillarca sana katlandi. Fatih Terim sacini basini yoluyordu. Tmm hirsina GS sevgine herseyine ok ama adam bu seviyede bir orta cikaramazmi yahu. 5 6 Yanıtla
  • fenerli: sabrinin ölüsü bile tarık çamdaldan iyidir hemde sabirinin bitmiş hali bile o hızı hırsı bile veysel sarıdan tarıktan iyidir bunu kasımpaşa maçında göremediyseniz başka ne diyim ben 4 0 Yanıtla

Advertisement