Sabri In, Sneijder Out - Son Dakika
Spor

Sabri In, Sneijder Out

Sabri In, Sneijder Out

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimle yoluna devam eden Galatasaray, daha ilk haftadan radikal değişikliklerle dikkatleri üzerine çekti.

31.10.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Cesare Prandelli'nin göreve gelmesiyle kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, geçtiğimiz hafta yeni başkan Duygun Yarsuvat ve yeni yönetimin seçilmesinin ardından tekrar A takımla çalışmalara başlamıştı.

6 aydır maça çıkmayan ve bu sezon sadece son üç gündür A takımla çalışan Sabri'nin bu akşam Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya çıkması herkesi şok eden bir gelişme oldu.

Ancak Galatasaray'daki asıl şaşırtıcı gelişme, bu sezonun belki de en etkili ismi olan Wesley Sneijder'in bu maçta yedek kulübesinde oturuyor olmasıydı.

Hollandalı yıldızın bu karşılaşmada ilk 11'e alınmamasının altında yatan gerçekse, geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerdi.

Sneijder'in menajeri Guido Albers, oyuncunun, 3 günlük kampın kendisine bildiriliş şeklinden rahatsız olduğunu söyledi.

Ayrıca hafta içinde Galatasaray yönetimin organize ettiği ve tüm futbolcuların eşleriyle katıldığı moral yemeğine Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nin davet edilmemesi ve bu konuda bir açıklamanın yapılmaması bardağı taşıran son damla oldu.

Bu gelişmelerin ardından teknik heyet ve yönetime tepki gösteren Hollandalının "Maçta oynamak istemiyorum" dediği ve bu diyaloğun sonrası kulübeye çekildiği de günün en çarpıcı iddialarından birisiydi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sabri In, Sneijder Out - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement