Sabri Sarıoğlu, Eşine Rest Çekti - Son Dakika
Magazin

Sabri Sarıoğlu, Eşine Rest Çekti

İzmir-Çeşme yolunda 270 kilometre hız yapan Yağmur Sarıoğlu, eşi Sabri'yi kızdırdı. Sabri'nin "Bir daha yaparsan arabaları satarım" resti çektiği öğrenildi.

28.06.2016 09:38  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur, 3 milyon liralık Lamborghini ile uçuşa geçti. İzmir- Çeşme yolunda 270 kilometre hız yapan Yağmur Sarıoğlu, eşini kızdırdı. Kırmızı kart gösteren Sabri, "Bir daha olursa arabayı satarım" resti çekti.

270 KM HIZ YAPTI

Vatan'ın haberine göre, Amerika'daki bir haftalık tatilin ardından Çeşme'de de birlikte vakit geçiren iki yakın dostun bu tehlikeli anlarını Kerimcan Durmaz Snapchat'tan yayınlayınca olanlar oldu. Yağmur Sarıoğlu, şehirlerarası otoyolda hız sınırı 120 km olmasına rağmen eşi Sabri'nin 3 milyon liraya aldığı Lamborghini ile İzmir-Çeşme karayolunda 270 km hız yaptı.

TEHLİKELİ OYUN KIZDIRDI

Arkadaşını uçağa yetiştirmek için kuralları hiçe sayan Yağmur Sarıoğlu'na eşi Sabri'den uyarı geldi. Daha önce eşine lüks spor arabasına binerken verdiği frikik nedeniyle çıkışan ünlü futbolcu, Yağmur Sarıoğlu'nun tehlikeli yolculuğunun biletini kesti.

BİR DAHA HIZ YAPARSA…

İddiaya göre Yağmur Sarıoğlu'nun hayatını tehlikeye atmasından dolayı küplere binen Sabri, bir daha hız yapması durumunda eşine hediye ettiği Lamborghini'yi satacağını söyledi. Aykırı kişiliğiyle bilinen Kerimcan Durmaz ve Yağmur Sarıoğlu, son günlerde ayrılmaz ikili oldu.

RESTİ ÇEKTİ

Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Sabri Sarıoğlu, bu kez kızdı. Yağmur Sarıoğlu'nun aşırı hız yapmasından korkan Sabri'nin, "Bir daha yaparsan arabaları satarım" resti çektiği öğrenildi.

Sabri Sarıoğlu, Eşine Rest Çekti

Son Dakika Magazin Sabri Sarıoğlu, Eşine Rest Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • e: ne bicim bir davranis. o laflar cocuga soylenir. esine degil. olgunlasin artik ya. normal davranin kadinlara. biktik kaba erkeklerden 1 52 Yanıtla
  • Sedat3: Bu adamlar bu paraları hak etmiyor. Akşama kadar güneş altında çalışan adamlar en kötü arabayı bile alamıyor 40 0 Yanıtla
  • Uyan_Türkiye: Ligtv yi kapattım. Maçları izlemeye gitmiyorum. Transfer haberlerine bakmıyor, hatta spor haberlerini es geçiyorum. Neden mi? Kanı 5 para etmez insanlar, bizim gibi enayilerin parasıyla bakın neler yapıyorlar. Lüks arabalar, evler, yatlar, tatiller, gezmeler oh miss... Ondan sonra kulüp başkanlarının saçma sapan kavgaları falanları filanları. Uyanın millet. Siz asgari ücretle geçinmeye çalışırken, topçular popçular lüks içinde yaşıyor. Neden mi? Çok enayi milletiz de o yüzden... 39 0 Yanıtla
  • Seda: Asena caner mali gitti yerine bu mallar geldi 17 4 Yanıtla
  • Vatandaş.: Bu nasıl ilişki.Bundan karı olmaz. 19 1 Yanıtla
  • KADRTRN: bu malın parasını yiyo işte mal sabri 16 2 Yanıtla
  • UAli: Gs yi futbolsuz soyan adam 14 1 Yanıtla
  • YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR: küçük enişteye bak futboluyla degıl gece hayatıyla anılıyor 10 1 Yanıtla
  • Eda: Bunlari şimartan hep sizlersiniz..izlemeyin 11 0 Yanıtla
  • Metin: İnsanlar geçim sıkıntısı çekerken bunların haline bakın ya 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement