Sabunlar Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Dernegi'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sabunlar Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Dernegi'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Sabunlar Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Dernegi\'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Merkezi Devrek’te bulunan Devrek İlçesi Sabunlar Köyü’nü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nin 1.Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.

23.03.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Devrek'te bulunan Devrek İlçesi Sabunlar Köyü'nü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin 1.Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.

Merkezi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bulunan Devrek İlçesi Sabunlar Köyü'nü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin 1.Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi. Devrek merkezli yurtiçi ve yurtdışında şube açmak için kurulan dernekle ilgili bilgi veren Başkan Seyhan Pirpir," Sabunlar Köyümüz 11 mahalleden oluşturmaktadır. Coğrafi yapı olarak ta ilçenin en büyük köylerinden birisi konumundadır, Bu nedenle özellikle de gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında gurbetçi vatandaşımız yaşamaktadır. Kurulan derneğimiz sayesinde gurbetçi hemşerilerimizi bir araya getirmek, kaynaştırmak ve Sabunlar Köyünü yurtiçinde ve yurtdışında tanıtmaktır. Bu nedenle de ilk olarak hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı İstanbul, Bursa, Bolu ve Kocaeli merkez ile ilçelerinde şubelerimizin büyük bir hızla kurulması için çalışmalarına başladık ve çok yakında derneğin ve şubelerinin düzenleyeceği faaliyetlerle Devrek İlçesi ve Sabunlar Köyünün yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde tanıtımını yaparak vatandaşlarımızla bir araya gelip kaynaşmalarını sağlayacağız" diye konuştu.

Yapılan kongre sonucunda yönetim kurulu şu isimlerden meydana geldi:

"Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Pirpir, Başkan Yardımcısı Recep İnam, Sekreter Sefer Köse, Sayman Mevlüt Köse, Üye Yeter Çufalıoğlu, Üye Mehmet Sağır ve Üye Özcan Köse." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sabunlar Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Dernegi'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement